3a divisió FEF

La llei del Santfeliuenc s'imposa en el tram final

Per la mínima. Un gol de Maldonado i una aturada de Santi, les claus de la victòria

El Santfeliuenc es va retrobar amb la victòria contra un Figueres que continua sense trobar el seu camí i compta tots els desplaçaments per derrotes. El partit va tenir dues cares: 85 minuts molt tranquils en què gairebé no va passar res, i el darrer tram, en què es van veure moments trepidants. Tot plegat, arran del gol de Maldonado, que va batre Reig arribant des del darrere. Després del gol, el Figueres va intentar-ho amb força i gairebé va empatar amb un xut de Chicho que Peralta va salvar amb una aturada antològica.


figueres0


santfeliuenc1

SANTFELIUENC: Santi, Dani Sánchez, Faura, Dani Ortiz, Gerard Rovira, Joserra, Maldonado, Álex Bolaños (Tena, 75'), Cano, Quiles (Ivan Peralta, 27') i Eric Pacheco (Edgar, 68'). FIGUERES: Reig, Quimo, Javi Revert, Chicho, Mamau, Ferran Grau, Pedro (Guillem, 76'), Roger, Serramitja (Henry, 83'), Ritxi i Busquets (Masó, 46'). GOLS: 1-0 (85') Maldonado. ÀRBITRE: López Carballo. T.G.: Al local Cano; i als visitants Ferran Grau i Roger. T.V.: Al local Ivan Peralta (87'), doble amonestació.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)