3a divisió FEF

Alegre, refet del gran l'ensurt

3a divisió. El lateral de l'Europa ja té l'alta i pensa a tornar a jugar la setmana que ve després de caure inconscient en l'últim partit

En el minut 10 del partit entre l'Europa i el Palamós de dimecres passat, el futbol va passar de forma radical a un segon pla. Una topada entre Albert Alegre i Javi Calvo va deixar el lateral escapulat estès a terra, sense consciència. La intervenció dels fisioterapeutes i d'un tub de Guedel per retirar la llengua de la gola van resultar determinants. Després van arribar les assistències i se'l van endur a l'hospital, on s'ha recuperat.

Alegre va rebre l'alta ahir al matí, tal com ell mateix explica. “Per fortuna, tot això ha quedat en un ensurt i ja he pogut dinar a casa”, deia el defensa, que ara ja pensa a jugar de nou: “Tinc set punts a la barbeta i un cop a la cara. Espero poder-me'ls treure la setmana vinent i tornar amb tota l'energia.” El futbolista de 22 anys, d'altra banda, relata la vivència: “Recordo l'acció prèvia al cop i el següent que em ve a la memòria és que era a l'ambulància amb els tècnics mèdics que em feien preguntes per comprovar que estava bé. De tota l'estona que vaig estar estirat sobre la gespa, no en tinc cap tipus de record.”

El jugador explica també que, “quan succeeix una cosa així, la situació és difícil per a tothom ja que és complicat saber com cal reaccionar”. De fet, tot i ser conscient que ell no hi podia fer res, vol disculpar-se amb “els companys, la família i l'afició.” “No m'agrada fer-ho passar malament a ningú”, conclou.

LA FRASE

Per fortuna, això ha quedat en un ensurt i ja sóc a casa. Va ser una situació difícil per a tots
Albert Alegre
DEFENSA DE L'EUROPA

Ha volgut tranquil·litzar Calvo

L'altre protagonista involuntari de l'acció, Javi Calvo, va viure molt intensament aquells moments. De fet, estava abatut i va demanar el canvi. És per això que Albert Alegre va voler tranquil·litzar-lo i ja ha parlat amb el futbolista del Palamós. “M'han enviat la imatge i queda ben clar que la topada és totalment fortuïta, cap dels dos volem xocar”, deia Alegre, que hi afegia: “Ja he conversat amb en Javi i tot està arreglat, l'he tranquil·litzat i li he dit que no s'ha de preocupar, que sóc conscient que tot va ser sense voler.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)