1a divisió

Guardiola vindrà a votar

Política. L'entrenador del Bayern va confirmar la seva intenció de ser a Catalunya el 9-N i confia que es pugui restablir la unitat sobiranista

L'entrenador del Bayern, Pep Guardiola, va confirmar ahir la seva intenció de ser a Catalunya el 9 de novembre per participar en el nou format de consulta convocada pel govern al marge del decret de convocatòria d'Artur Mas impugnat per l'Estat.

“Si puc, viatjarem”, va dir, prioritzant això sí la feina com a tècnic dels bavaresos. El de Santpedor va opinar que el repte català “és difícil perquè és una cosa que no s'ha fet mai”, i va confiar que els partits sobiranistes tornin a entendre's: “Al final ho tiraran endavant. Es posaran d'acord i la gent podrà demostrar el que vol”. Guardiola estava convidat dimecres a Munic a la conferència La consulta catalana: dret i democràcia, juntament amb la presidenta de l'ANC i la presidenta d'Òmmium, però el gir del president de la Generalitat en renunciar al 9-N original la va ajornar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)