Triomf agònic de l'Ascó

En l'última acció. Una diana de Galceran en el temps afegit va permetre al conjunt verd imposar-se al Vilafranca i apropar-se a dalt

vilafranca1

ascó2

L'Ascó va aconseguir contra el Vilafranca tres punts clau per reprendre el bon camí i apropar-se de nou a la part alta de la classificació. Ho va fer gràcies a dos gols antagònics: un en la primera acció del partit i un en la darrera. L'encarregat d'obrir la llauna en el minut 1 va ser Cristino, que va aprofitar una bona assistència de Gerard Roigé per sorprendre Marc Ramírez. Amb l'1-0, l'Ascó dominava però sense generar gaires accions clares.

Tot i el control dels de casa, Bernat va igualar el partit (27') aprofitant el refús d'una pilota que s'havia estavellat al pal. Abans del descans, l'Ascó va tenir tres accions clares, però va topar amb el porter visitant. El conjunt de la Ribera d'Ebre, però, es trauria aquesta espina en l'última acció del partit, quan Galceran va enviar a la xarxa una centrada precisa de Taranilla.

ASCÓ: Chiné, Socías, Argilaga, Cristino, José Ramón, Artur Gòdia, Gerard Roigé (Taranilla, 72'), Gabernet, Eizaguirre (Galceran, 64'), Virgili i Del Moral (Genís, 82'). VILAFRANCA: Marc Ramírez, Duran (Antolínez, 89'), Font (Marcos, 74'), Medina, Aitor Casas, Josep Díez, Bernat, Oribe, Guti (Albarran 89'), Boira i Santi Triguero . GOLS: 1-0 (1') Cristino. 1-1 (27') Bernat. 2-1 (90') Galceran. ÀRBITRE: Rodríguez Enrique. T.G.: als locals José Ramón, Galceran i Genís; i als visitants Oribe, Santi Triguero, Font, Marcos i Aitor Casas. PÚBLIC: uns 200 espectadors.