Territorial

A L'Escala, li toca creu

Per matisos. Els escalencs van caure derrotats en un partit de màxima intensitat tot i avançar-se dues vegades en el marcador

l'escala2


avià3

AVIÀ: Coll, Boltor, Toni, Cortizo, Pol, Gerard, Pau (Kevin, 77'), Noguera, Alex (Wahid, 46'), Marcelo i Miki López (Diego, 12' (Lianes, 87'). L'ESCALA: Bustins (Quesada, 46'), Mir (Feixas, 81'), Botxi, Molinas (Lluís, 60'), Sile, Ricard Ferrer, Sergi, Muniesa, Gasull, Serra i Ortega (Jiménez, 56'). GOLS: 0-1 (7') Molinas. 1-1 (31') Noguera. 1-2 (50') Muniesa. 2-2 (57') Marcelo. 3-2 (75') Marcelo. ÀRBITRE: Santiago Vicente. T.G.: Als locals Cortizo, Wahid i Noguera, i als visitants Botxi, Gasull, Jordi Mir, Lluís i Ferrer. T.V.: Als locals Gerard (57') i Pol (92'), per doble amonestació, i al visitant Serra (57'). COMENTARI: Els dos equips van sortir fent un futbol ofensiu, però la fortuna va somriure primer als empordanesos. Molinas va avançar l'Escala després del rebuig en una acció de Muniesa. Després del gol, l'Avià va fer un pas endavant i, al cap de mitja hora de joc, Noguera va aprofitar un error de la defensa escalenca per fer l'empat a un. En la segona meitat el partit es va intensificar. Muniesa va ser el primer que va trobar el camí del gol amb una bona jugada personal (50'). Marcelo Luna, però, va capgirar el marcador amb dos llançaments de falta directa. L'Escala va buscar el gol de l'empat fins a l'últim instant però, tot i tenir ocasions, no va aconseguir superar un Coll molt encertat.
J.P.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)