Manga salva un punt insuficient

En descens. Mala imatge del Palamós, que només va somiar en la victòria en els últims minuts de partit

ascó1

palamós1

Aquest empat, combinat amb la victòria del Figueres, fa que el Palamós entri per primera vegada aquest curs en zona de descens. Ahir, un Palamós amb dues baixes (Arimany i Morales) va presentar un equip sorprenent, amb la presència en l'onze inicial dels juvenils Adri, al centre de la defensa, i Àlex Fernández, com a parella atacant d'Àxel.

La primera part va ser per oblidar. El control del partit va ser de l'Ascó, tot i que no va posar en dificultats Bayona. En el minut 12, un error de Manga el va aprofitar Virgili per batre Bayona amb una vaselina i fer el 0-1. El Palamós no va reaccionar, i va ser l'Ascó qui va posar setge a la porteria del Palamós, però sense fortuna.

En la represa van continuar les coses com a la primera part, amb el Palamós poc intens i l'Ascó amb el domini de la pilota. L'entrada de Venzal, però, va donar un altre aire ofensiu a l'equip. En el 72', Socías va atropellar Marc Medina dins l'àrea i va fer un penal que Manga va transformar en el gol de l'empat. Aquest gol va animar els de Jordi Martínez, que van disposar de dues immillorables ocasions. En el minut 80, Chiné va desviar amb el peu un xut de Del Moral, quan estava completament sol; i en el 83', el mateix Del Moral rematava desviat després d'una centrada de Moha.

Al final, cap dels dos equips es va donar per satisfet amb l'empat en un partit que, per mèrits propis, cap dels dos equips va merèixer guanyar.

PALAMÓS: Bayona, Elies, Cano, Adri Garcia, Subi; Matamala, Gerard Herrera (Venzal, 46'), Alex Fernández (Moha, 57'), Alberto Manga, Cristian Del Moral, i Axel (Marc Medina, 35). ASCÓ: Chiné, Socías, D. Argilaga, Cristino, Jose Ramon, Artur Gòdia (Taranilla, 60'), Galceran (Eizaguirre, 73'), Gabernet, del Moral (Gerard Roigé, 66'), Virgili i Munta. GOLS: 0-1 (12') Virgili. 1-1 (72') Manga, de penal. ÀRBITRE: Vico Moreno. T.G.: Als locals Venzal i Cano; i al visitant Eizaguirre. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 400 espectadors al Municipal Palamós-Costa Brava.
En la segona part hem estat més intensos, i hem tingut ocasions per guanyar el partit
Jordi Martínez
entrenador del palamós
No dono per bo el punt. No hem estat bé a la primera part, i hem de tenir clar que necessitem millorar si volem sumar de tres en tres