3a divisió FEF

Taranilla, en el temps afegit

Decisiu. El jugador va engaltar una centrada de Virgili que val tres punts

EL PRAT1


ASCÓ2


Un golàs de Taranilla en el temps afegit va donar els tres punts a un Ascó que salta quatre posicions de cop i se situa en promoció. D'altra banda, el Prat continua a la deriva i quan tenia el punt a tocar torna a allunyar-se de la salvació (a cinc punts).

L'Ascó s'havia avançat en el marcador gràcies a Virgili només de començar aprofitant un rebuig de la defensa (16'). El Prat va intentar reaccionar estirant les seves línies i amb domini territorial però sense ocasions importants. L'única del primer temps va ser del local Del Mora, salvada miraculosament per un defensa a
córner.

En el segon temps, els potablava van aconseguir fer el primer xut entre els tres pals en una falta de Juli, però no va ser fins les acaballes que Llobet va aconseguir l'empat (85') en una pilota dividida a l'àrea petita robada per Sascha. Però l'Ascó es va refer a temps per mitjà de Taranilla, que va engaltar al segon pal una centrada de Virgili.

ASCÓ: Chiné, Socias, Argilaga, Cristino, Jose Ramon, Artur Gòdia, Galcerán (Genís 45'), Gabernet, del Moral (Taranilla 74'), Virgili i Munta (Eizaguirre 68'). AE PRAT: Texeira, Albarrán, Carrasco (Ferri 89'), Murillo, Ricarte, Xavi Muñoz, Juli (Pedro Bilbao 72'), Molins, Sascha, Sebas (Llobet 66') i Nacho del Moral. GOLS: 1-0 (16') Virgili. 1-1 (85') Llobet. 2-1 (90') Taranilla. ÀRBITRE: Montoro Ferreiro. T.G.: al local Munta; als visitants Ricarte i Carrasco. PÚBLIC: 350 persones al Municipal d'Ascó.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)