3a divisió FEF

El Nou Sardenya sucumbeix a l'eficiència de l'Ascó

Remuntada ebrenca. El conjunt verd va superar l'Europa capgirant en el segon temps el gol matiner de Poves i es consolida a la zona d'ascens

ascó3


europa1


L'Ascó va mostrar una imatge convincent imposant-se al feu de l'Europa, que viu immers en una dinàmica negativa que l'ha distanciat cinc punts de la zona d'ascens. El conjunt verd, això sí, va haver de remuntar per tornar a la Ribera amb els tres punts. Va fer-ho en una segona part d'allò més fructuosa per als seus interessos.

El partit no hauria pogut començar millor per als graciencs, que van avançar-se en el minut 8 gràcies a una bona desmarcada de Poves, que no va fallar davant de Chiné. Després, els dos conjunts van disposar de bones oportunitats, però les intervencions dels porters, sobretot de Rafa Leva, van impedir que es veiessin més gols.

Després de la represa l'Europa gairebé va sentenciar, però Argilaga va refusar una pilota sota els pals i va arribar el ressorgiment de l'Ascó. Així, en el 51', Virgili va aprofitar un penal de Rafa Leva sobre Asier Eizagirre per empatar el partit. Quatre minuts després, el davanter basc va avançar els riberencs caçant un refús i enviant la pilota al fons de la xarxa amb un xut potent. Amb l'1-2, l'Ascó va contemporitzar contra un Europa massa precipitat. De fet, en l'últim alè, els visitants van sentenciar amb un xut de falta d'Ivan Cristino.

ELS VESTIDORS

EUROPA: Rafa Leva, Oriol Dot, Alberto, Cano, Alegre, Putxi, Ignacio, Guzmán (Camacho, 60'), Poves, Padilla (Javi Lara, 73') i Rovira (Javi Sánchez, 60'). ASCÓ: Chiné, Socías, Argilaga, Edu Vives (Gerard Roigé, 45'), José Ramón, Artur Gòdia, Cristino, Gabernet, Asier Eizaguirre (Galcerán, 82'), Virgili i Taranilla (Del Moral, 73'). GOLS: 1-0 (8') Poves. 1-1 (51') Virgili, de penal. 1-2 (55') Asier Eizaguirre. 1-3 (90') Cristino. ÀRBITRE: Calderiña Pavón. T.G.: Al local Putxi i al visitant José Ramón. PÚBLIC: Uns 400 espectadors.
L'equip està responent bé contra els equips forts. Estem creixent i cada vegada ens trobem millor
Miguel Rubio
ENTRENADOR DE L'ASCÓ
Si no guanyem ni juguem prou bé per fer-ho, és lògic que la gent no estigui contenta. Nosaltres tampoc
Pedro Dólera
ENTRENADOR DE L'EUROPA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)