3a divisió FEF

Un duel per tornar als llocs de somni

3a divisió. El Peralada buscarà el tercer triomf consecutiu en la visita (a les 12 h) al camp de l'Ascó

Els de Nacho Castro, que avui tornarà a dirigir el seu equip des de la banqueta després de complir dos partits de sanció, seran protagonistes del partit de la jornada a tercera divisió. Els peraladencs visiten avui a les 12 h el camp del quart classificat, l'Ascó. Amb una victòria al camp de l'Ascó, el Peralada, cinquè, superaria els de les Terres de l'Ebre a la classificació, es col·locaria de nou en posicions de play-off d'ascens, i demostraria que els resultats d'aquest primer tram de temporada no són només un somni.

El Peralada, tot i les baixes, ha aconseguit vèncer els dos últims partits fent-se fort en defensa i aprofitant les ocasions en atac. Castro té clar que aquest és el camí que ha de seguir l'equip: “Hem de continuar com fins ara, perquè hem sumat una quantitat de punts que no imaginàvem. Tenim una plantilla curta i hem tingut moltes baixes, però hem demostrat que som un grup fort, en què tots els jugadors aporten, i que podem competir contra qualsevol.”

Per enfrontar-se a l'Ascó, el tècnic podrà tornar a comptar amb Pastor i Tidiane, però seguirà tenint les baixes de Feixas i Bonmatí. Baixes sensibles davant un rival que, segons Castro, “és el millor equip de la categoria, amb jugadors de gran nivell i molta experiència com Eizaguirre i Virgili”.

LA PRÈVIA

Hem de continuar en la mateixa línia, sòlids en defensa, i demostrant que som un equip unit que supera tots els contratemps
L'Ascó té la millor plantilla de tercera, però nosaltres, com sempre, anirem a competir
Nacho Castro
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)