Sensacions ben afermades

Novembre rodó. L'Ascó va imposar-se al Peralada amb un gol de Gerard Roigé en el tram final i es consolida com un dels grans candidats al ‘play-off'

peralada0

ascó1

L'Ascó continua exhibint el seu potencial i ahir va aconseguir una victòria molt treballada contra un Peralada que va plantar cara. El novembre, doncs, ha estat gairebé impecable per als verds, que han sumat 12 punts de 15 i s'han consolidat al capdavant. En el primer temps hi va haver molt equilibri i els dos equips van disposar d'ocasions claríssimes per obrir la llauna. Per part dels visitants les dues arribades més perilloses van ser una rematada al travesser de Romero (11') i un xut de Coro que va fer intervenir Chiné. Els de casa, això sí, no es van quedar palplantats i gairebé s'avancen en el minut 41', quan Asier Eizaguirre veia com el seu potentíssim xut s'estavellava al pal, i en el temps afegit, amb una rematada de Virgili que Toni va salvar.

Tot i que la segona part va començar amb una ocasió del visitant Borja, va ser l'Ascó qui va acaparar el domini. Els de la Ribera d'Ebre van tornar a enviar una pilota a la fusta en el minut 61, mitjançant Del Moral. El fet que marcaria el partit, en tot cas, seria l'entrada al camp de Gerard Roigé, que va sentenciar el Peralada amb l'únic gol del partit: un xut creuat des de la frontal que va sorprendre Toni (77'). Una diana que permet a l'Ascó situar-se segon.

ASCÓ: Chiné, Socías, Argilaga, Cristino, José Ramón, Artur Gòdia, Del Moral (Roca, 82'), Gabernet (Edu Vives, 74'), Asier Eizaguirre, Virgili i Taranilla (Gerard Roigé, 68'). PERALADA: Toni, Sergio, Romero, Pastor, Mate, Alforcea, Chacón (Marc Vilà, 80'), Guillem (Pons 62'), Coro, Borja (Duran 80') i Cruz. GOLS: 1-0 (77') Gerard Roigé. ÀRBITRE: Simón del Pino. T.G.: Als locals Taranilla i Edu Vives; i al visitant Pastor. T.V.: Cap.