El Manlleu agafa oxigen

Triomf revitalitzant. El conjunt osonenc va superar la Pobla amb solvència i va trencar una dinàmica de cinc jornades sense vèncer

la pobla maf.0

manlleu2

El Manlleu, pressionat per les victòries de bona part dels equips de baix, no va fallar ahir contra la Pobla i va aconseguir un d'aquells triomfs que revitalitzen. Va trencar, així, una ratxa de cinc duels sense vèncer. Després d'un primer temps condicionat per la pluja, en què no hi va haver ocasions, el partit va millorar després de la represa i el Manlleu va pressionar. Així, Pol Coll va provocar un penal en el minut 60 que va significar el primer gol, obra de Seuma. Amb l'1-0, la Pobla, que volia acabar la jornada líder, va estirar línies, però va topar amb una defensa ben organitzada. Era el context ideal perquè els de casa ampliessin l'avantatge i això és el que van fer: una gran centrada d'Uroz la va rematar Pol Coll al fons de la xarxa. En els últims minuts, la Pobla va intentar escurçar distàncies, però, seguint amb la línia de tot el partit, la defensa va estar excepcional evitant els tres intents d'Emaná, el més actiu.

MANLLEU: Barragán, Rabell, Archi, Ballús, Payán, Seuma, Fran Pérez (Martí Soler, 63'), Maik, Fortet (Aumatell, 84'), Manel Sala (Uroz, 47') i Pol Coll. LA POBLA DE MAFUMET: Varo, Calavera, Javi Iglesias, Bonet, Vadillo, Díaz, Bertomeu, Gestí (Moreno, 46'), Álvaro (Rita, 72'), Guash (González, 68') i Emaná. GOLS: 1-0 (60') Seuma, de penal. 2-0 (71') Pol Coll. ÀRBITRE: Llopart Carbó. T.G.: Als locals Barragán i Maik; i al visitant Varo.