3a divisió FEF

No sempre surt bé

Desafortunats. El Peralada va mantenir el nivell dels últims partits, tant en defensa com en atac, però sense encert de cara a gol va caure en el tram final

peralada0


ascó1


El Peralada tenia una oportunitat de tornar a encadenar tres victòries consecutives i de col·locar-se de nou en posicions de playoff, però va caure derrotat contra un Ascó que es troba en estat de gràcia i ja és colíder. Els de Nacho Castro van mantenir la línia dels últims partits, i sobretot en el primer temps van poder avançar-se en el marcador, però ahir, l'Ascó va estar més encertat i es va emportar el triomf.

Els locals van arrencar amb més força a la primera meitat, amb Eizaguirre i Virgili presents en la majoria de jugades d'atac, però Toni, molt segur sota pals, va evitar que les primeres envestides de l'Ascó acabessin amb gol. Al minut 11', Sergi Romero estavellava una centrada al travesser, i animava el Peralada a generar més ocasions. La més clara, passada la mitja hora, la va tenir Coro, que va aprofitar una badada de la defensa per encarar porteria, però no va poder superar Chinè.

La segona meitat va arrencar amb una ocasió de Borja, però poc a poc l'Ascó s'ha anat fent amb el control del partit. Gabernet en el 57' i Moral en el 61' –estavellava la pilota al pal–, podrien haver avançat els locals, però tampoc trobaven el camí del gol i el partit semblava que s'encaminava cap al 0-0 per culpa de la falta d'encert dels dos equips. Però en el 77', Edu Vives cedia en la frontal per a que Gerard Roigé engaltés un xut creuat ajustat al pal que es convertia en el gol de la victòria asconenca, i deixava sense reacció a un Peralada que, tot i el bon partit, tornava amb les mans buides d'Ascó.

ASCÓ: Chiné, Socias, Argilaga, Cristino, Jose Ramon, Artur Gòdia, del Moral (Roca, 82'), Gabernet (Edu Vives, 74'), Eizaguirre, Virgili i Taranilla (Gerard Roigé, 68'). PERALADA: Toni, Sergio Garcia, Romero, Pastor, Mate, Alforcea, Chacón (Marc Vilà ,80'), Guillem (Joan Pons, 62'), Coro, Borja (Jaume Duran, 80') i Cruz. GOLS: 1-0 (77') Gerard Roigè. ÀRBITRE: Simón del Pino. T.G.: els locals Taranilla i Edu Vives; i el visitant Pastor. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 250 espectadors a l'Annex Municipal d'Ascó.
Generem moltes ocasions, però ens està costant molt acabar-les amb gol i avui ho hem pagat
Nacho Castro
entrenador del peralada
El partit ha estat molt disputat, però si algun dels dos equips mereixia alguna cosa més potser érem nosaltres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)