3a divisió FEF

Sergi Murga i Àlex Arimany abandonen el Figueres

3a divisió. El central es desvincula de la Unió després de quatre anys i mig sent indiscutible a l'eix de la defensa, mentre que a l'atacant, ja recuperat de la lesió, no se li activarà la fitxa

El capità del Figueres, Sergi Murga, no continuarà defensant la samarreta blanc-i-blava de l'entitat alt-empordanesa. Després de quatre temporades i mitja al club, el central de Vilafant ha decidit, “per motius personals”, abandonar precipitadament el conjunt figuerenc tot i ser un fix en les alineacions de tots els seus entrenadors (aquest curs ha acumulat 1.058 minuts).

Sergi Murga va arribar a la Unió l'estiu del 2010 procedent del Cassà. Llavors, el conjunt figuerenc acabava de pujar a regional preferent i, de seguida, es va convertir en un referent a l'eix defensiu, clau per assolir un doble ascens que va portar el club fins a l'actual tercera divisió.

Murga va demanar al Figueres la baixa i, tot i iniciar converses amb la secretaria tècnica i l'àrea esportiva, el club ha decidit acceptar la proposta del jugador malgrat que es troben en un moment clau de la temporada i que tenen múltiples baixes per lesió a la plantilla: “És un contratemps, però el club treballa per fitxar un central sub-23 que es complementi a la perfecció amb la parella formada per Chicho i Cunill”, diu el director esportiu del Figueres, Adam Fontes, que va descartar el primer nom que s'ha relacionat amb la Unió: “Botxi [l'Escala] era el perfil, però està descartada la seva incorporació.”

EL PROTAGONISTA

El club està treballant per fitxar un central sub-23 que es complementi a la perfecció amb la dupla formada per Chicho i Toni Cunill
Botxi [l'Escala] era el perfil però queda descartada la seva incorporació. No ens tanquem a res
Adam Fontes
director esportiu del figueres

Àlex Arimany i els dubtes sobre el seu estat físic

El davanter Àlex Arimany també es va desvincular del conjunt empordanès després que el club manifestés dubtes sobre l'estat físic de l'atacant. Arimany es va lesionar de gravetat en un genoll fa poc més d'un any i, després de fer front a una dura recuperació (amb alguna complicació durant l'estiu) s'entrenava amb el grup des de feia un mes. L'entitat va transmetre al futbolista la idea d'estar un període de temps a prova per avaluar i confirmar la seva total recuperació. El futbolista no va acceptar la proposta i el desenllaç ha estat la desvinculació de les dues parts. Arimany està en espera de trobar un club on poder tornar a jugar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)