Any nou i nova victòria

3a divisió. El Palamós supera 0-2 el Masnou i tanca la primera volta amb quinze dels últims divuit punts possibles

palamós2

masnou0

El Palamós continua oferint bones sensacions tot i l'aturada nadalenca, i continua amb la bona dinàmica de les últimes jornades sumant quinze dels últims divuit possibles. Ahir els de Joan Mármol van obtenir una victòria còmoda al camp del Masnou gràcies als gols de Del Moral (68') i Moha (73'). A banda del resultat, el més important va ser la bona imatge que va donar l'equip, sobretot davant de porteria, on continua mostrant-se molt efectiu –tretze gols en els últims sis partits.

Després dels quinze primers minuts bastant ensopits, el Palamós es va treure la son de les orelles i va estavellar dues pilotes al pal. Primer Medina després d'una assistència de Manga (18'), i després Moha a passada d'Arimany (19') no van trobar el camí del gol i els locals van respondre abans d'arribar al descans. Al minut 40 Bayona va haver d'intervenir desviant un xut de Jonathan Toledo després d'una bona jugada individual, i tres minuts després Éric Blasco va estar a punt de marcar amb una rematada de cap que va sortir fregant el pal.

El mateix Éric Blasco va provar sort als primers instants del segon temps, però el seu xut el va aturar Bayona sense gaires problemes. Al Palamós, de nou, li va costar entrar al partit, però quan ho va fer va ser per sentenciar el partit en cinc minuts. Del Moral, que acabava d'entrar al camp, va obrir el marcador amb un llançament de falta directa (68') i Moha, molt oportunista, va sentenciar aprofitant el refús de Marc Guillén després d'un xut de Manga (73'). Amb 0-2 el Masnou va abaixar els braços i ja no va disposar de cap ocasió fins al xiulet final.

MASNOU: Marc Guillén, Lara, Dani Prieto, Rubén Martínez, Guillem, Edu Domingo, Sergio Ginés, Jonathan Ferreira (Juanma, 71'), Jonathan Toledo (Makaay, 80'), Edgar Santolalla (Romo, 75') i Eric Blasco. PALAMÓS: Bayona, Elies (Herera, 57'), Cano, Javi Morales, Subi, Venzal (Del Moral, 64'), Matamala, Manga, Moha, Marc Medina (Àxel, 71') i Arimany. ÀRBITRE: Subirats Matamoros. T.G.: al local Edgar Santolalla; i als visitants Elies, Marc Medina i Matamala. GOLS: 0-1 (68') Del Moral. 0-2 (73') Moha. PÚBLIC: Uns 150 espectadors.
Hem d'anar partit a partit pensant a garantir la salvació o ens emportarem un cop molt dur
Joan Mármol
entrenador del palamós
Ens ha costat entrar en el partit, però hem estat molt seriosos en defensa i el primer gol ens ha donat l'embranzida que necessitàvem

La millor classificació per acabar la primera volta

Amb la victòria al camp del Masnou el Palamós tanca la primera volta amb 25 punts, quinze dels quals s'han aconseguit en les últimes sis jornades de lliga.
I és que la imatge del conjunt palamosí ha anat millorant progressivament durant la temporada, sobretot després de l'arribada de Joan Mármol a la banqueta, i actualment és l'equip més en forma de la categoria. Fa tan sols tres jornades, els de la Costa Brava estaven en zona de descens, però els bons resultats han donat aire a l'equip, que ha escalat fins a la desena posició i ja té un coixí de cinc punts respecte a la zona perillosa. De fet, és la millor classificació dels palamosins aquesta temporada, ja que fins ara la millor posició era de la jornada cinc, quan van ser tretzens. Una posició que dóna al Palamós certa tranquil·litat amb vista a la segona volta, que arrencarà la setmana que ve al camp del Sabadell B.