3a divisió FEF

Matamala mou el Palamós

3a divisió. El mig de Vilobí, un fix en les alineacions dels seus tècnics, està aportant la seva experiència i qualitat individual per ajudar el seu equip a seguir allargant l'excel·lent dinàmica

El Palamós segueix allargant jornada rere jornada el seu bon moment de joc i, sobretot, de resultats. Coincidint amb l'arribada de Joan Mármol a la banqueta, els palamosins han deixat enrere la depressió per viure l'eufòria que suposa escalar diverses posicions en la classificació. A part de la feina col·lectiva, el bon moment que viuen diversos jugadors de la plantilla fa possible explicar la reacció palamosina, que en els últims vuit partits de lliga té un balanç de sis victòries, un empat i només una derrota: “Els factors que abans ens anaven en contra ara ens van a favor. Ara juguem diferent, però el bon moment s'explica per la suma del treball que fem des de l'estiu”, explica el veterà jugador del Palamós, un emblema del Girona, Jordi Matamala, que afegeix: “Els bons moments s'han d'aprofitar. No sabria dir quin tram del calendari és més dur o més fàcil, ja que la tercera divisió està molt igualada i hi ha poques diferències. Segurament amb els clubs que es troben a la part alta, el fet de tenir plantilles àmplies els ajuda molt, però és evident que, si tota la nostra plantilla està bé, no tenim por de cap rival.”

Incansable a la medul·lar

Des de la primera jornada de lliga, Jordi Matamala s'ha convertit en una peça clau en les alineacions de Jordi Martínez i ara de Joan Mármol. El migcampista de Vilobí d'Onyar ha jugat 20 partits (només s'ha perdut un matx per sanció) i ha estat canviat una vegada, en el temps afegit de l'enfrontament contra el Peralada: “Estic content del meu rendiment. El més important és no tenir lesions per tenir continuïtat. El grup del vestidor és molt bo i el fet de tenir una plantilla curta ens converteix tots en jugadors útils”, analitzava Matamala, un mestre per als jugadors més joves de la plantilla i l'home clau al mig del camp, ja sigui per la seva experiència en categories superiors, la veterania, necessària en moments puntuals, o la qualitat tècnica.

Abans no arribi el tram de calendari temible amb els enfrontaments contra el Prat, la Pobla, el Rubí i l'Europa, el Palamós té una bona oportunitat per seguir sumant de tres en tres contra el Gavà, el diumenge, a les 16.30 h al Palamós-Costa Brava.

Els bons moments s'han d'aprofitar, però és evident que, si tota la plantilla està en condicions òptimes, no tenim por de cap rival del grup
Estic content del meu rendiment. El més important és no tenir lesions per tenir continuïtat
Jordi Matamala
Jugador del Palamós
Els factors que abans ens anaven en contra ara ens van a favor. Juguem diferent, però el bon moment s'explica per la suma de tot el treball fet

Marge de 9 punts respecte al descens

Amb els tres punts que va sumar en la darrera jornada de lliga contra el Vilafranca (1-0), el Palamós ha vist augmentat el coixí de punts respecte al descens directe fins als nou punts, el marge més ampli de tota la temporada. La bona dinàmica ha permès als palamosins deixar enrere la part baixa de la taula i, en qüestió d'un mes, escalar diverses posicions. Els de Joan Mármol són ara onzens amb 29 punts, els mateixos que el Peralada i el Figueres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)