3a divisió FEF

La Pobla, al ritme del líder

Tres punts més. Després de la victòria de l'Ascó a Vilassar al matí, a la tarda els grana van superar amb solvència el Sabadell B

la pobla maf.3


sabadell b1


El frec a frec entre l'Ascó i la Pobla pel lideratge es manté ben viu i emocionant. Tots dos van fent la feina. Així, el filial del Nàstic segueix els passos del conjunt verd després de superar ahir l'altre equip de base de la categoria, un Sabadell B que va claudicar davant el major encert dels grana. En el primer temps, els dos conjunts ho van intentar de manera tímida. El premi, però, se'l va endur la Pobla, que es va avançar en el 37', quan Abel Rita es va plantar sol davant d'Ivan i no va fallar.

Després de la represa, els locals hi van posar empenta i els visitants, encert. Així, en el 69', Víctor Bertomeu va encarrilar la victòria amb un magnífic xut de falta. Poc després, amb el Sabadell B capcot, Sergi Moreno (76') va sentenciar amb el tercer gol. Finalment, David va caçar un refús i va escurçar la diferència (85'), tot i que era tard per reaccionar.

SABADELL B: Ivan, Parera, Sergio, Estellés, Noguera, Aitor Unzue (Merino, 80'), David, Aleix, Pol Roigé (Marçal, 75'), Sandro i Cesc. LA POBLA DE MAFUMET: Varo, Víctor Bertomeu, Marcelo, Denis Coch, Roger Bonet, Bicho, Gabi López (Mia Guasch, 78'), Muntadas (Kike Tortosa, 65'), Rita, Alfons Serra i Emaná (Sergi Moreno, 72'). GOLS: 0-1 (37') Abel Rita. 0-2 (69') Víctor Bertomeu. 0-3 (76') Sergi Moreno. 1-3 (85') David. ÀRBITRE: Carballo Vázquez. T.G.: Als locals Parera, David i Noguera; i als visitants Gabi López, Alfons Serra i Sergi Moreno. T.V.: Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)