3a divisió FEF

La Pobla de Mafumet goleja el Vilafranca i és el nou líder

Superioritat i efectivitat. L'equip del Tarragonès va fer un partit molt complet, amb un clar 3-0 al descans, i va aprofitar l'empat de l'Ascó per situar-se en la primera posició

VILAFRANCA0


P. MAFUMET5


La Pobla de Mafumet és el nou líder del grup català de tercera divisió després d'exhibir-se contra el Cornellà i aprofitant l'ensopegada de l'Ascó a casa contra el Terrassa. De fet, l'empat entre riberencs i vallesans afavoreix per dues bandes la Pobla, ja que, a més de situar-se líder, incrementa l'avantatge respecte al cinquè classificat, que ja és de 12 punts. L'equip de Martin Posse va superar clarament el d'Ivan Moreno, que ahir tornava al terreny de joc de l'equip que va entrenar les dues temporades anteriors.

La Pobla de Mafumet va fer un partit molt complet contra un rival que no va tenir el dia. Gil Muntadas no va trigar gaire a fer el primer gol dels locals, en un xut ras des de fora de l'àrea que va entrar ajustat al pal, molt difícil per a Marc Ramírez. Després d'un possible penal d'Aitor Casas sobre Emana, Abel Rita va marcar el segon gol dels del Tarragonès, en una rematada de cap que va superar per sobre el porter visitant. Amb el partit encarrilat, la Pobla va continuar dominant i portant perill. Emana i Alfons Serra ja van estar a punt de marcar el tercer gol abans que el fes Denis Coch, que just abans del descans va rematar de cap un córner a gol.

La segona meitat va canviar poc el panorama, amb la Pobla de Mafumet controlant el partit amb comoditat. Javi Iglesias, aprofitant que el porter havia abandonat la porteria per interceptar la pilota, va marcar a porteria buida des de fora de l'àrea. Encara faltava, però, el cinquè gol dels locals, que va ser una mostra de l'infortuni del Vilafranca. El defensa Aitor Casas, precisament exjugador de la Pobla de Mafumet, va desviar un xut d'Emana i va sorprendre el seu propi porter, que no hi va poder fer res per evitar el cinquè gol.

POBLA DE MAFUMET: Varo, Marcelo, Javi Iglesias, Roger Bonet, Denis Coch (Joaqui, 46'), Bicho, Gil Muntadas, Kike Tortosa, Abel Rita (Sergi Moreno, 28'), Alfons Serra (Miravent, 69') i Emana. VILAFRANCA: Marc Ramírez, Marc Duran, Aitor Casas, Medina (Ricky, 46'), Castillo, Josep Díez, Cuéllar (Guti, 72'), Oribe, Zambudio, Boira (Bernat, 57') i Santi Triguero. GOLS: 1-0 (11') Gil Muntadas. 2-0 (22') Abel Rita. 3-0 (45') Denis Coch. 4-0 (67') Javi Iglesias. 5-0 (77') Aitor Casas, en pròpia porteria. ÀRBITRE: Díaz Díaz. T.G.: als locals Bonet, Denis i Alfons Serra, i als visitants Marc Ramírez, Aitor Casas, Oribe, Boira i el tècnic Ivan Moreno. T.V.: dues grogues al visitant Marc Duran (87'). PÚBLIC: uns 200 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)