2a divisió A

El Mallorca fa fora Valeri Karpin

Una altra destitució. El club balear decideix prescindir del tècnic rus, molt qüestionat tota la temporada i sentenciat per tres derrotes consecutives. Miquel Soler, que va ser substituït per Karpin a l'estiu, serà el nou entrenador

Ja feia setmanes que Valeri Karpin era molt qüestionat a la banqueta del Mallorca, i tres derrotes seguides l'han sentenciat. El club balear ja va decidir prescindir del tècnic rus després de perdre diumenge a casa contra el Leganés. Ahir al matí el director esportiu, Miquel Àngel Nadal, i el directiu Miguel Blum s'hi van reunir per comunicar-li-ho i, després d'una reunió maratoniana, al vespre van tancar l'acord per a la rescissió del contracte. El garrotxí Miquel Soler, tècnic de la casa ja que ha entrenat diverses temporades el filial, serà el nou entrenador del Mallorca. Es dóna la circumstància que Soler ja va ser designat tècnic de l'equip balear per a aquesta temporada, però dues setmanes abans de començar la lliga va ser rellevat per Karpin. Aquella decisió va ser conseqüència d'un canvi en l'accionariat del club i l'arribada de Dudu Aouate com a mànager general. Aouate, però, va renunciar al càrrec poc després per la impossibilitat d'aconseguir el control del club. Ara Miquel Soler tindrà la missió d'allunyar el Mallorca de la zona de descens, de la qual el separen tres punts. La de Karpin és ja la vuitena destitució de tècnics a segona A. Només en els últims dies hi ha hagut relleus d'entrenador a Tenerife (Cervera per Agné), Sabadell (García per Mandiá) i el Barça B (Eusebio per Vinyals).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)