3a divisió FEF

Sense encert al Nou Estadi

Fluixos. Els dos equips van oferir un partit poc atractiu per al públic

PRAT0


POBLA DE MAF.0


La Pobla de Mafumet i el Prat van empatar ahir a zero en un enfrontament que es va jugar al Nou Estadi de Tarragona i que només es va animar una mica a la segona meitat. La Pobla va disposar de la possessió majoritària de la pilota, però les millors ocasions van ser per als pratencs.

A la primera meitat la passivitat va marcar el matx i només va destacar un xut de Sascha (32'), que Varo va enviar a córner. A la represa, però, el joc es va animar i els visitants van gaudir d'accions que van poder canviar el signe del partit. Una de ben clara va ser de Molins, que al minut 57 no va poder finalitzar amb èxit un un contra un que Varo, va resoldre amb encert. Al 63', la Pobla va treure el cap amb un xut de Dennis que només va ser un miratge. De fet, el Prat va tenir poc després l'ocasió més clara, amb un altre xut de Molins que es va estavellar al travesser, i en el posterior refús de Nacho, que Varo va tornar a desbaratar un cop més.

POBLA DE MAFUMET: Alberto Varo, Bertomeu, Marcelo, Dennis Coch, Joaqui, David Díaz, Gabi López, Kike Tortosa (Muntadas 76'), Abel Rita (Sergi 88'), Serra i Emana (Moreno 65'). PRAT: Toni, Eric Ruiz, Ricarte, Rafa Murillo, Cazorla, Molins, Albarran, Roger (Manolo Bueno 88'), Sascha (Carrasco 90'), Charli (Sebas 83') i Nacho. ÀRBITRE: Ferrero Mansilla.T.G: als locals Dennis Coch, Joaqui i Kike Tortosa, i al visitant Roger. PÚBLIC: uns 900 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)