3a divisió FEF

El Vilassar torna a guanyar una volta després

Mal debut. Miquel Muñoz va començar amb derrota la seva nova etapa al Manlleu

VILASSAR1


MANLLEU0


MANLLEU: Cristian, Ot (Fortet, 78'), Archi, Blanchart, Muntada, Seuma (Fran 60'), Aumatell (Pol Coll 46'), Maik, Hugo, Manel Sala i Uroz.

VILASSAR: Miguel, Roberto Carlos, José, Peke, Josue, Galeano, Riki (Pujols, 77'), Roberto Morales, Jordi (Eloy, 86'), Mendoza i Jan (Guille 55').

GOLS: 0-1 (59') Peke, de penal.

ÀRBITRE: Oliver Castaño. T.G: als locals Archi i Hugo i als visitants Miguel, Galeano, Jordi i Mendoza. T.V: Al visitant José (90'), per doble amonestació.

PÚBLIC: Uns 400 espectadors.

COMENTARI:El Vilassar va retrobar-se ahir amb la victòria després de tota una volta i, a més, ho va fer contra el mateix rival que havia derrotat en la sisena jornada: un Manlleu que cau en zona de descens. L'estrena de Miquel Muñoz a la banqueta no va ser, doncs, la més esperada. La pressió i la mala dinàmica dels darrers partits van jugar una mala passada als manlleuencs, que no van portar perill a la porteria del Vilassar. Manel Sala va ser l'únic jugador del Manlleu que va xutar en la primera part. Ho va fer en dos llançaments de falta que van anar alts i un xut des de dins l'àrea que va salvar el porter del Vilassar. En la segona part, la mateixa tònica: desencert del Manlleu, sobretot en llançaments de falta, i errades. I en el 59' va arribar la sentència. Archi va fer penal i Peke va ser l'encarregat de fer el gol definitiu.

L.MIRALPEIX

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)