Sorpresa a la Pobla

El líder, derrotat. El Gavà guanya al camp del primer classificat gràcies a Iu Ranera (20') i surt provisionalment de la zona de descens

GAVÀ1

P. MAFUMET0

El Gavà va sorprendre ahir el líder, la Pobla de Mafumet, gràcies al gol d'Iu Ranera en la primera part (20'). Gràcies als tres punts, el Gavà surt de manera provisional de les places de descens, mentre que la Pobla perdrà avui la primera posició si l'Ascó puntua al Masnou.

La Pobla de Mafumet va portar sempre la iniciativa del joc, però va topar sempre amb el gran treball defensiu d'un Gavà que li va fer poques concessions. A més, l'equip visitant va tenir l'encert d'aprofitar una errada dels locals en la primera meitat per fer el gol decisiu. Iu Ranera va robar la pilota a la frontal i va superar Alberto Varo en l'un contra un.

En la segona part la Pobla va continuar buscant forat en la defensa blaugrana, però només en va treure un parell de bones ocasions, de Vadillo i Kike Tortosa. A mesura que s'acostava el final, el Gavà va intensificar la solidesa de la seva rereguarda, i li va sortir molt bé.

LA POBLA DE MAFUMET: Varo, Marc Vadillo (Emana, 70'), Marcelo, Roger Bonet, Joaqui, Bicho (Gil Muntadas, 46'), Gabi López, Kike Tortosa, Sergi Moreno, Alfons Serra i Abel Rita (Álvaro Fernández, 61'). GAVÀ: Sergio, Rubén, Dani Hernández, Xavi Pérez, Galass, Adri, Arthur, Iu Ranera, Xavi Civil (Fan Orellana, 87'), Alan Ávila (Cifuentes, 90') i Mario Roque (Stefan, 35'). GOLS: 0-1 (20') Iu Ranera. ÀRBITRE: López Carballo. T.G.: als locals Joaqui i Bicho, i als visitants Rubén, Xavi Pérez, Galass, Stefan i Fran Orellana. PÚBLIC: Unes 500 persones.