3a divisió FEF

El Vilassar continua creient en la permanència

Dues de seguides. Els locals van saber aprofitar la superioritat numèrica per obtenir, per primer cop aquesta temporada, dues victòries consecutives

MARTINENC0


VILASSAR1


El Vilassar es resisteix a la condemna del descens i ahir va obtenir la segona victòria consecutiva, un fet sense precedents aquesta temporada. Els homes de Toni Romero, a més, van aconseguir els punts contra un rival directe com el Martinenc, que amb la derrota –la segona aquesta setmana–, torna a mirar a baix.

El partit era molt complicat per a un i altre equip, i la preocupació per una possible derrota es va traslladar als minuts inicials. I és en aquesta fase quan va arribar una acció que podia haver condicionat l'enfrontament des del principi: unes mans del visitant Sergio dins de l'àrea, que van acabar en penal. El local Peque, però, no va estar encertat i va acabar enviant la pena màxima a fora. Poc després, però, els del Maresme van veure com el rival es quedava amb un home menys per l'expulsió per dues grogues d'Àlex. Els locals ho van aprofitar ja que abans del descans van començar a dominar.

A la represa, la superioritat numèrica es va anar fent evident, i al 51' Vivó es va haver d'esforçar per treure una pilota sota pals. L'avís no va ser en va, ja que al 57' Jordi va ser el més llest a l'hora de recollir una passada llarga del porter Miguel i batre Pacheco amb un xut creuat. 1-0, i una muntanya de problemes per a un Martinenc que ja no va reaccionar. De fet, Jordi i Mendo al final van poder sentenciar.

VILASSAR: Miguel, Roberto, Navarro, Peque, Josue, Pujol, Guille (Ramón 43' (Jan 81')), Roberto, Jordi (Eloi 73'), Mendo i Riki. MARTINENC: Pacheco, Alex, Vivó, Sergio, Acosta, Aleix, Serrano, Pitu, Elhadji, Eric (Roger 70') i Masip (Diego 26'). GOLS: 1-0 (57') Jordi. ÀRBITRE: Subirats Matamoros. T.G.: als locals Josue, Pujol, Roberto i Eloi. T.V.: al visitant Alex (23'), per doble amonestació. PÚBLIC: uns 300 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)