3a divisió FEF

El Gavà agafa aire i talla la ratxa triomfal del Vilassar

Matx condicionat. El gol de Civil (3') i les expulsions visitants (68') van marcar el xoc

vilassar0


gavà1


GAVÀ: Sergi Aguilar, Rubi, Dani Hernández, Xavi Pérez, Galass, Adri Gimeno, Tiko Messina (Fran Orellana, 81'), Iu, Civil, Alan Ávila i Arthur (Stephane, 73').

VILASSAR: Miguel, Cavazos, Sergio Navarro, Peque, Josué, Galeano (José Garcia, 71'), Riki (Eric Pujol, 78'), Roberto Morales, Mendoza, Jordi Sánchez i Jan Lladó (Jonathan Adan, 46').

GOLS: 1-0 (3') Civil.

ÀRBITRE: Díaz Díaz. T.G.: al local Civil; als visitants Jordi Sánchez, Sergio Mendoza i Galeano. T.V.: al local Iu, per doble groga (89'); als visitants Jonathan Adan, per vermella directa (68') i Josué, per doble amonestació (69').

PÚBLIC: 200 espectadors a la Bòbila.

COMENTARI: El Gavà allarga el bon moment amb una victòria que, a més, és un cop dur per a un dels rivals per a la salvació. El Vilassar arribava en el millor moment del curs i va cedir a la Bòbila en un partit perjudicial perquè, a més de la derrota, els de Romero van acabar amb nou homes, fet que els condicionarà en la propera jornada. El partit va quedar marcat pel gol de Civil, que va aprofitar l'errada defensiva de Sergio Navarro, i per les vermelles en la segona meitat. Perquè va ser en aquell moment quan els visitants van revifar. Però la puntada d'Adan sobre Rubi i les conseqüents protestes de Josué (69') van debilitar tant l'equip que hauria pogut rebre la sentència en dos contraatacs desaprofits pels locals.

a. ruart

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)