L'efectivitat fa líder la Pobla

3a divisió. Amb la victòria a Palamós per la mínima, el conjunt tarragoní es col·loca en primera posició de manera provisional

POBLA de maf.2

Palamós1

La Pobla va aconseguir els tres punts de Palamós en un duel marcat per les poques ocasions a banda i banda i per l'efectivitat del filial del Nàstic. La victòria visitant dóna el lideratge provisional als grana, mentre que agreuja la situació dels palamosins, encallats en la zona baixa.

Pel que fa al partit, la primera ocasió va ser per a la Pobla amb un xut d'Álvaro (18'), però la resposta del Palamós va ser excel·lent ja que Medina va fer avançar el degà en el minut 31. El Palamós, ben col·locat en defensa, no va poder fer res davant de l'excel·lent llançament de falta de Bertomeu, que va significar l'empat (42'). En la segona part, Arimany va tenir el segon gol palamosí a les botes (54'), però quatre minuts més tard i en el llançament d'un córner Álvaro va marcar l'1-2. Fins al final el Palamós va buscar l'empat amb una defensa de tres, però no va aconseguir inquietar els dominis del porter de la Pobla de Mafumet, Alberto Varo.

PALAMÓS: Bayona, Elies Martí (Herrera, 66'), Cano, Javi Morales, Subi, Matamala, Marc Medina (Amos Gasca, 89'), Venzal, Manga, Cristian del Moral (David Torres, 74') i Sergi Arimany. POBLA DE MAFUMET: Varo, Bertomeu, Marcelo, Joaqui, Denis Coch, Vadillo, Gabi López, Gil (Tortosa, 55'), Álvaro (Abel Rita, 74'), Alfons Serra (Guasch, 77') i Emaná. GOLS: 1-0 (31') Marc Medina. 1-1 (42') Bertomeu. 1-2 (58') Álvaro. ÀRBITRE: Llopart Carbó.T.G.: A Matamala i Javi Morales, del Palamós, i a Álvaro, Emaná i Marcelo, de la Pobla de Mafumet.