Llobet permet que el Masnou es retrobi amb la victòria

Per fi. Els de Miguel López van merèixer guanyar amb un resultat més ampli

SANTFELIUENC0

MASNOU1

MASNOU: Pociello, Márquez, Dani Prieto, Rubèn Martínez, Guillem, Edu Domingo, Llobet (Sergio Ginés, 53'), Jonathan Ferreira, Eric Blasco (Edgar Santolalla, 90'), Guti i Jonathan Toledo (Ñito, 70'). SANTFELIUENC: Carlos, Mata, Faura, Joserra, Gerard, Dani (Quiles, 65'), Edgar (Iván, (70'), Víctor, Maldo, Cano (Josele, 70') i Eric. GOLS: 1-0 (45') Llobet. ÀRBITRE: Martín Varas. T.G.: al local Pociello i als visitants Dani i Eric. T.V.: directa al visitant Iván (86'). COMENTARI: El Masnou va tornar a guanyar. Després de vuit derrotes i dos empats en les darrers deu jornades, els de Miguel López necessitaven la victòria com l'aire. I la van aconseguir de manera totalment justa contra un Santfeliuenc que gairebé no va inquietar la porteria de Pociello. Només la poca clarividència dels maresmencs davant la porteria contrària va impedir una victòria més àmplia. Els masnovins van sortir amb molta força i en el primer quart d'hora ja podrien haver decantat el partit amb quatre clares ocasions de gol. El pal i Carlos el van impedir. L'únic gol va arribar en el darrer minut quan una passada llarga de Pociello se la va menjar la defensa i Llobet, amb una vaselina, va superar Carlos. A la segona, el Masnou, si bé no va tenir tantes ocasions, no va patir per mantenir el mínim avantatge contra un Santfeliuenc molt pobre en la faceta ofensiva.