El Terrassa s'abstrau de les adversitats amb gols

Contundent. L'equip vermell, que viu afectat pels impagaments i la inestabilitat, va vèncer clarament el Vilassar i aferma el quart lloc

VILASSAR0

TERRASSA3

Malgrat els mals moments institucionals que travessa el Terrassa, el primer equip va fer gala de professionalitat i grandesa en derrotar per 3-0 el Vilassar. Sense cobrar, amb un buit de poder al club i amb pluja de gols. La realitat és que la comunió és perfecta entre l'afició i la plantilla. Després de protestar contra els propietaris i gestors del club –Jesús Fernández i Txuma Peralta– els penyistes van fer costat un equip que s'hi va deixar la pell. Després de sortir a totes i de diversos intents, el primer gol egarenc va arribar en el minut 24, en una falta penjada per Batanero i rematada en pròpia per l'ex del Terrassa Peque. A partir de l'1-0, els egarencs van protagonitzar un monòleg que va tenir com a protagonista Marc Vilajosana. El jove davanter del Terrassa es va reivindicar amb un parell de gols. El primer, en el minut 39 de la primera part, a passada de Gallego, i el segon ja en el temps afegit de la segona. Abans, el Terrassa s'havia trobat amb el maldecap de l'expulsió de Juanmi per falta a un rival a falta de gairebé un quart d'hora pel final. Montero es va situar sota pals, ja que el Terrassa no tenia més canvis, i no va tenir gaire feina. L'equip local, doncs, va dominar com va voler un Vilassar voluntariós però inferior, que cada jornada fa més flaire d'equip de primera catalana.

TERRASSA: Juanmi, Guillem Ramon, Pere Segarra, Marimon, Javi González, Jaime, Ángel (Vilajosana, 22'), Merchán (Montero, 61'), Gallego, Batanero i Matamala (Juli Serrano, 64').. VILASSAR DE MAR: Ramos, Joel, José Antonio (Pujol, 87'), Peque, Roberto Carlos, Navarro (Jan Lladó, 83'), Alcántara, Roberto Morales, Eloi Fontanella, Mendoza i Galeano (Guillem Creus, 46'). GOLS: 1-0 (24') Peque, en pròpia porta. 2-0 (39') Vilajosana. 3-0 (90') Vilajosana. ÀRBITRE: Molina Fernández. T.G.: Als locals Ángel, Segarra, Marimon i Vilajosana; i als visitants José Antonio, Navarro i Eloi Fontanella. T.V.: Al porter local Juanmi (77'), directa, i al visitant Eloi Fontanella (86'), doble amonestació. PÚBLIC: Uns 1.000 espectadors.