El Masnou guanya i respira

3a divisió. El conjunt de Miguel López va encarrilar el triomf en l'inici de la segona part i va acabar golejant en els últims minuts

PERALADA0

CD MASNOU3

El Masnou ha deixat enrere la crisi de resultats de fa unes setmanes i, després de guanyar el Peralada, ja es torna a situar més a prop de la zona alta que no del descens. En el duel d'ahir, el primer temps va ser molt igualat, però el gol al començament de la represa va donar tranquil·litat als de Miguel López. Tot i ser dominat, el Peralada va veure com amb el partit encara obert el col·legiat no assenyalava un penal clar al seu favor (81'). Cinc minuts després, Ñito aprofitava una errada en la sortida de la pilota dels peraladencs per marcar el segon gol i tancar la victòria per al seu equip. Amb el conjunt de l'Alt Empordà abocat a l'atac, els masnovins van marcar el tercer gol al contraatac (88'). Tot i l'ensopegada, el Peralada es manté a set punts de la zona de descens.

CD MASNOU: Pociello, Márquez, Dani Prieto, Rubén Martínez, Guillem, Edu Domingo, Sergio Ginés, Jonathan Ferreira, Èric Blasco (Ñito, 80'), Guti (Edgar Santolalla, 64') (Romo, 72') i Jonathan Toledo. PERALADA: Toni Montero, Sergio García, Mate, Alforcea (Borja, 74'), Sergi Romero, Tidiane, Guillem Cornellà, Jaume Duran (Marçal, 55'), Jordi Cruz, Aleix Feixas i Corominas. GOLS: 1-0 (47') Sergio García en pròpia porteria. 2-0 (85') Ñito. 3-0 (88') Jonathan Toledo. ÀRBITRE: Calderiña Pavón. T.G.: A Rubén, Blasco, Ginés i Márquez, del Masnou, i a Tidiane i Jordi Cruz, del Peralada. T.V.: A Guillem (88') per doble groga.