El Terrassa arrisca i empata un partit que tenia coll amunt

Defensa de tres. El canvi tàctic de Pirri va sortir bé i va empatar un partit que perdia 2-0

TERRASSA2

MASNOU2

MASNOU: Pociello, Márquez, Dani Prieto, Éric Martínez, Guillem, Edu Domingo, Sergio Ginés, Jonathan Ferreira, Éric Blasco (Jonathan Toledo, 7'), Ñito (Juanma, 67') i Romo (Makaay, 62').

TERRASSA: Juanmi, Guillem, Jou (Montoro, 59'), Marimón (Gallego, 59'), Javi González, Jaime, Isaac Maldonado (Àngel de la Torre, 69'), Merchán, Vilajosana, Batanero i Diego.

GOLS: 1-0 (3') Edu Domingo. 2-0 (53') Sergio Ginés de penal. 2-1 (65') Merchan. 2-2 (71') Montoro.

ÀRBITRE: Congost Larrossa. T.G: als locals Márquez, Éric Martínez, Jonathan Ferreira i Juanma i als visitants Merchan, Vilajosana i Marimón.

COMENTARI: Empat just entre el Masnou i el Terrassa en un partit obert i amb alternatives. El matx no podia començar millor per als masnovins, ja que als 3 minuts un impressionant xut d'Edu Domingo va suposar l'1-0. Poca cosa més va passar en la primera meitat. A la segona, un clar penal sobre Sergio Ginés el va materialitzar el mateix jugador en el 2-0. L'entrenador terrassenc va apostar pel risc i va canviar els seus dos centrals posant una defensa de tres. El canvi tàctic va desorientar el Masnou i el Terrassa va aconseguir l'empat en el curt espai de sis minuts. Primer va ser Merchán, amb un gol afortunat, i després Montoro, qui van superar Pociello. En
els darrers minuts, qualsevol dels dos equips podria haver guanyat però Makaay va tenir la més clara.