Girona

Per al que faci falta

Rovirola. El jugador de Cornellà és una alternativa si no està prou bé Pere Pons, a qui va rellevar dissabte

Va entrar en el minut 89 contra el Valladolid, en el 85 contra el Las Palmas i en el 81 contra el Leganés. Pocs minuts, però carregats de responsabilitat. Després de debutar a segona A, Marc Rovirola ha anat tenint continuïtat amb Pablo Machín. “Tens més confiança, tot i que venint a entrenar-me cada dia ja n'havia anat agafant”, explica Rovirola. El jugador de Cornellà del Terri podria fer un pas més diumenge, en funció de l'estat físic de Pere Pons. Si el de Sant Martí Vell no estigués bé, hi hauria més alternatives –fer jugar Granell de pivot, com a Albacete, o fins i tot avançar un central–, però s'hi ha de comptar també Rovirola, que ja el va rellevar contra el Leganés. “Quan veus que es fa mal i el mister et crida, estàs una mica tens. Però quan entres i veus que tothom t'ajuda, tot és molt més fàcil.” Rovirola s'estima més que Pere Pons pugui jugar –“és el motor de l'equip”–, però està preparat per assumir el paper que faci falta. El jove jugador, encantat de participar en un moment tan bonic per al Girona, va assimilant el canvi de competir a primera catalana a jugar a segona A: “Acostumat que et vinguin a veure deu persones, això és un món a part.”

EL PROTAGONISTA

Quan el tècnic t'avisa per sortir estàs una mica tens, però quan entres al camp i veus que tothom t'ajuda, tot és més fàcil

LA PRESÈNCIA

Vull intentar aprofitar totes les oportunitats que vinguin. Crec que puc aportar intensitat i agressivitat
Marc Rovirola
MIGCAMPISTA DEL GIRONA
Per mi, Pere Pons és el motor de l'equip, i tant de bo estigui al 100%, perquè si no hi és se'l troba a faltar
3
partits seguits
amb participació de Rovirola, contra el Valladolid, el Las Palmas i el Leganés.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)