3a divisió FEF

Peque: “La dinàmica ens ha acabat matant”

3a divisió. Després de la victòria del Santfeliuenc contra la Pobla, el Vilassar de Mar és equip descendit matemàticament a primera catalana

El Vilassar va acabar la passada jornada amb poques opcions de salvació. Només una carambola l'evitava ser matemàticament equip de tercera divisió però el destí ja estava escrit. Era qüestió de temps i la victòria contra el Santfeliuenc de dimecres passat contra la Pobla va acabar amb qualsevol opció. El Vilassar ja és matemàticament equip de primera catalana.

“És veritat que vam començar molt bé la lliga però no hem sortit mai d'allà abaix i la dinàmica ens ha matat”, diu Peque, capità de l'equip. I això que va començar la lliga com una bala perquè en la jornada 6 ja havia guanyat tres partits i estava 8è classificat. D'ençà, el conjunt de Toni Romero es va passar una volta sencera sense aconseguir una altra victòria (del 1-0 contra el Manlleu, al 0-1 al Municipal osonenc només va aconseguir tres empats, la resta 15 derrotes). “No hi ha una explicació concreta al que ens ha passat perquè quan un equip baixa és que tothom ho ha fet malament: des dels davanters fins el porter”, explica el capità que espera acabar de la millor manera les quatres jornades restants: “Hem d'honorar la samarreta com es mereix”.

LA REACCIÓ

Quan un equip baixa, és que tothom ho ha fet malament, des dels davanters fins a la defensa
Albert Aybar, ‘Peque'
capità del vilassar de mar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)