3a divisió FEF

El Vilassar treu el seu orgull i frena el Prat

Tot, de penal. Els locals, tot i gaudir de moltes ocasions, només van poder marcar de la mateixa manera que el seu rival: des dels onze metres

PRAT1


VILASSAR 1


L'orgull del Vilassar va relluir ahir en el seu partit contra el Prat. Tot i ja estar matemàticament descendits, els homes de Toni Romero semblen decidits a no abaixar el cap i lluitar fins al final en els partits que els queden. I l'equip de Manolo Márquez en va prendre bona nota. Els locals van ofegar el seu rival, i és van quedar a cinc minuts d'aconseguir una victòria que sens dubte hauria perjudicat els interessos dels pratencs de cara a aconseguir una plaça en la fase d'ascens. Al final, però, un penal sobre Nacho va equilibrar un enfrontament de domini vilassarenc.

Els blanc-i-vermells van sortir al terreny de joc molt endollats. El ritme que van imposar va ser molt alt, i el Prat va acabar fiant tota la seva sort a l'encert d'un inspiradíssim Toni. El porter visitant va treure fins a tres claríssimes ocasions de gol: primer a Mendoza (15') i després a Jordi (21' i 38'), en dues jugades en què va resoldre bé un un contra un. Molta feina per a un conjunt visitant que demanava el descans a crits. En la represa, però, les coses no van millorar, i Jordi, en el 60', va tenir una altra gran ocasió per avançar els seus. Al final, però, l'1-0 va arribar de penal, quan Creus va ser aturat amb falta en entrar a l'àrea. Morales va fer justícia, transformant un penal que, tot i així, no va ser decisiu. En el 87', en una acció similar a la del penal local, Nacho va caure a l'àrea i Cazorla va aprofitar-ho per salvar un punt que pot ser de play-off.

VILASSAR: Miguel, Morales, José, Peque, Josué, Galeano, Creus, Eloi (Riki, 87'), Jordi, Mendoza (Jonathan, 90') i Pujol. PRAT: Toni, Eric (Ferri, 74'), Ricarte, Rafa, Cazorla, Molins (Xavi Muñoz, 60'), Pedro, Roger (Fernando, 74'), Sascha, Charly i Nacho. GOLS: 1-0 (73') Morales, de penal. 1-1 (87') Cazorla, de penal. ÀRBITRE: Fernández Morillo. T.G: als locals Morales, José, Creus i Eloi, i als visitants Cazorla, Nacho i Ferri. PÚBLIC: Uns 200 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)