El Vilassar posa fi a les possibilitats del Rubí

Bon comiat. Els maresmencs van desplegar un gran joc i van dominar el partit

RUBÍ1

VILASSAR2

VILASSAR DE MAR: Miguel, Toño (Molina, 65'), José, Peque, Josué, Pujol, Ramon (Guille, 71'), Roberto Morales, Jordi (Galeano, 81'), Mendo i Riki. RUBÍ: Imanol, Kiki (Álvaro, 78'), Fontanils, Castell, Aitor Torres, Adri, Collado, Àlex Fernández (Marc Garcia, 56'), Àlex Pla (Cervantes, 76'), Juanjo i David López. GOLS: 1-0 (2') Ramon. 2-0 (41') Jordi. 2-1 (88') David López. ÀRBITRE: Carballo Vázquez. T.G.: Als locals Toño, Riki i Molina; als visitants Adri, Marc Garcia i Cervantes. T.V.: Al local Peke (69'); i al visitant Collado (83') per doble groga. PÚBLIC: 250 espectadors al Municipal Xevi Ramon. COMENTARI: El Municipal Xevi Ramon es va acomiadar ahir de la tercera divisió amb una molt bona victòria del seu equip. El Vilassar va dominar àmpliament durant els 90 minuts i de passada va treure totes les esperances del Rubí de jugar la promoció d'ascens. El partit va quedar encarrilat de seguida gràcies a l'oportunisme de Ramon dins l'àrea, que va avançar els seus al cap de dos minuts de joc. La cirereta a la gran primera meitat local la va posar el davanter Jordi aprofitant una molt bona passada de Mendo. El Rubí ho va intentar però no va trobar el camí del gol a la desesperada i en els últims minuts per un servei de córner.