Girona

Nombrosa representació en la Nations League

Internacionals. Tsygankov, Krejci, Miovski i Antal entren avui en joc

Nombrosa representació blanc-i-vermella en una nova edició de la Nations League, la competició europea de seleccions que substitueix els amistosos durant les aturades en les principals lligues. Avui entren en joc en la Nations quatre futbolistes del Girona. Viktor Tsygankov, amb Ucraïna, té partit contra Albània. Els ucraïnesos actuen com a locals, però juguen a Praga (20.45 h). Formen part precisament del mateix grup que la República Txeca, amb el defensa blanc-i-vermell Ladislav Krejci, que visita aquesta tarda Geòrgia (18 h). En el grup C, Macedònia del Nord, amb el davanter Bojan Miovski, juga al camp de les illes Fèroe (15 h). I el central del filial Antal, citat per la selecció absoluta d’Hongria, visita Alemanya (20.45 h).

Francés, al final

Alejandro Francés, després del seu debut a primera amb el Girona, tenia ahir la primera cita de l’aturada amb la selecció espanyola sub 21. L’exjugador del Saragossa va entrar en el minut 90, en el triomf dels espanyols contra Escòcia (1-2), que els encarrila l’accés al campionat europeu de la categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)