3a divisió FEF

L'Ascó es proclama campió català per la porta gran

Placidesa. Els riberencs es van assegurar ahir disputar l'eliminatòria de campions gràcies a l'empat de la Pobla de Mafumet i a una golejada a la Bòbila de Cerdanyola del Vallès

ASCÓ4


CERDANYOLA0


El Vallès Occidental quedarà per sempre més en el record i la història de l'Ascó. Allà els de Miguel Rubio van segellar matemàticament el campionat de la tercera divisió gràcies a una àmplia victòria a Cerdanyola i també a un empat de la Pobla a Terrassa. La distància de tres punts i el goal average favorable als riberencs dóna matemàticament la possibilitat als verds de pujar en la primera eliminatòria.

L'Ascó va fer valer la seva superioritat contra un equip que no s'hi jugava res i que estava farcit de baixes, les més destacables de les quals van ser els porters Coca i Avilés, substituïts pel juvenil Adrià. I això que la primera ocasió va ser del Cerdanyola mitjançant Sergi Arranz amb un xut de volea refusat per Fuertes a córner. La reacció riberenca va arribar de seguida amb un xut de Genís que va sortir desviat per molt poc. De seguida Roca va tornar a avisar, moments abans del gol, amb un intent de rematada de taló que també va sortir fora. Però l'Ascó va fer bo tant d'avís amb un gol de falta indirecta servit per Eizaguirre de potent xut. A partir d'aquí, el partit va viure una aturada en sec entre interrupcions i poques accions de perill fins al temps de descans.

Sentència

En el segon temps, l'Ascó va sortir disposat a posar la cirereta al matx. Però de nou va ser el Cerdanyola que va començar provant-ho amb dues oportunitats de Quim Solano que no van reeixir. I aleshores, l'Ascó va sentenciar. Eizaguirre va iniciar una jugada, i en el refús, Taranilla va marcar des de fora de l'àrea. A partir d'aquí, els de la Ribera d'Ebre es van agradar. El veterà Virgili va superar Adrià en una passada en profunditat que el davanter va enviar creuada a l'altre pal. I un minut després, Taranilla va fer el doblet en un altre xut creuat. Ja al final, Solano va intentar, sense fortuna, el gol de l'honor.

CERDANYOLA: Adrià, Fran, Melo, Alex Alba, Raul Barriendos, Cuadras, Dani Romero (Dani Zaragoza, 65'), Turu (Sergio López, 71'), Quim Solano, Sergi Arranz (Gonzalo, 76') i Silver. ASCÓ: Sergi Fuertes, Gabernet, Argilaga, Edu Vives, José Ramón (Cristino, 34'), Artur Godia, Taranilla, Galceran (Virgili, 60'), Eizaguirre (Gerard Roige, 77'), Gerard Roca i Genis. GOLS: 0-1 (12') Eizaguirre. 0-2 (68') Taranilla. 0-3 (75') Virgili. 0-4 (77') Taranilla. ÀRBITRE: Carlos Albelda. T.G.: Als locals Alba i Cuadras. PÚBLIC: Unes 150 persones.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)