3a divisió FEF

El Santfeliuenc salva els mobles en els últims instants

Patint. En un partit amb poques ocasions, Toro va decantar la balança en el minut 81

muntanyesa0


santfeliuenc2


SANTFELIUENC: Santi; Edgar, Faura, Joserra, Gerard Rovira, Tena, Maldonado (Mata, 87'), Iván Peralta (Pacheco, 74'), Cano, Bolaños i Quiles (Toro, 64').

MUNTANYESA: Francis, Jose Santos, Dowi, Borges, Aleix, Marc Esteban, Toni Pérez (Raúl Rodríguez, 72'), Ferran, Alabau, Joshua i Grau (Roldan, 56').

GOLS: 1-0 (81') Toro. 2-0 (93') Pacheco.

ÀRBITRE: Sánchez Arias. T.G.: Als locals Edgar, Bolaños i Quiles; als visitants Aleix i toni Pérez. T.V.: Al visitant Joshua (74') per vermella directa.

PÚBLIC: 500 espectadors a les Grases.

COMENTARI: El Santfeliuenc arribarà en una posició relativament còmoda a l'última jornada ja que ahir va fer els deures i va guanyar el seu partit a casa contra una Munta que no s'hi jugava res. Els del Baix Llobregat, amb un empat al camp de l'Ascó, només hauran d'estar pendents del descens del Cornellà. El partit el va haver de treballar de valent perquè els barcelonins, a qui no els anava res, van fer una bona feina defensiva. El Santfeliuenc, això sí, va sortir fort però més enllà de dues ocasions inicials de Quiles i Faura a l'equip li faltar més profunditat. També li va passar en el segon temps, en què la Muntanyesa fins i tot va fer algun apropament perillós. Però el partit es va desencallar al final, en un gol de Toro que va picar al pal tres vegades abans d'entrar. A les acaballes, al contraatac, Éric Pacheco va fer la sentència.

j.a. díaz

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)