2a divisió FEF

L'anhel de fer-ho a la primera

Fase d'ascens a 2a B. L'Ascó rep el Jumilla en l'anada de la promoció de campions i vol un bon resultat per encarrilar el salt de categoria

jumilla


ascó


La plantilla de l'Ascó afronta el partit històric d'aquest vespre amb un objectiu entre cella i cella: fer un primer pas en ferm per pujar directament a segona divisió B. Després de tancar una lliga esplèndida, en què el bloc riberenc ha estat sempre a la zona privilegiada i ha acabat campió, ara arriba l'hora de la veritat i, contra el Jumilla, els de Miguel Rubio volen donar continuïtat a tot el que han fet. El tècnic ho té clar: “Cal mantenir l'estil, ja que ha funcionat.” Amb el factor camp en contra, els verds són conscients de la importància de colpejar primer, tot i que al davant tindran un rival, el campió murcià, que obté més bons resultats a camp contrari que a casa. Les dinàmiques i les ratxes, en tot cas, perden pes en els play-offs, així que l'Ascó està molt centrat. L'única preocupació del tècnic Miguel Rubio és que la importància del partit “no generi gaire tensió”, tot i que compta amb l'experiència de bona part de la plantilla: “Això és molt important, tot i que som conscients que haurem de jugar amb la màxima intensitat.”

L'entrenador verd, amb les baixes de Chiné, Socías i Munta i el dubte de Del Moral, desgrana les característiques del rival –“és un equip complet que pot jugar sortint des del darrere o amb el joc directe”– i és conscient que és possible que el Jumilla vingui a tancar-se i busqui el contraatac: “Hem d'estar preparats i portar la iniciativa si ens la cedeixen. Tenim un equip bo i atrevit per fer-ho.”

LA PRÈVIA

ASCÓ: Sergi Fuertes; Edu Vives, José Ramón, Gabernet, Argilaga; Cristino, Artur Gòdia, Taranilla; Genís, Asier Eizaguirre i Virgili. Baixes: Chiné, Socías i Munta (lesionats). JUMILLA: Rojo; Adrián, Múrcia, Quintero, Luis Verdú; Dani Cánovas, Sergio, Carlos Terol, Gonzalo; Etamané i Billy. Baixes: Navarro (lesionat). ÀRBITRE: Ferrer Collado (aragonès). CAMP I HORA: municipal (20 h).
Ens hem de preparar, perquè és probable que el Jumilla es tanqui i busqui el contraatac
Miguel Rubio
entrenador de l'ascó
Com tothom, volem guanyar amb el màxim nombre de gols possibles i mirar de no encaixar. Hem de ser fidels al nostre estil, que funciona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)