3a divisió FEF

L'Ascó, convençut en la reacció

Fase d'ascens a segona B. L'equip verd apel·la a la seva capacitat de refer-se, mostrada igualant dos cops un resultat en contra, per vèncer a Jumilla i fer bo el 2-2 de l'anada

L'Ascó visitarà diumenge que ve el camp del Jumilla amb el complicat repte de fer bo el 2-2 de l'anada. El conjunt de Miguel Rubio va pagar en excés els nervis i va haver d'igualar dos cops un resultat en contra. L'equip verd, per fortuna, va saber reaccionar després de rebre dues clatellades a pilota aturada, ja que la falta de concentració a l'hora de defensar aquestes accions va permetre al central Murcia fer un doblet. Ara doncs, tocarà visitar la Hoya amb la consigna d'aconseguir una victòria, ja que un empat, si no és a tres gols o més, no serveix. La plantilla riberenca, en tot cas, és optimista i apel·la a la capacitat de refer-se mostrada dissabte per fer bo el 2-2. “Aquest equip ha demostrat en alguns partits de lliga la seva capacitat de reacció”, explica el capità, José Ramón, que es lamenta de no haver aprofitat aquesta inèrcia per acabar de remuntar dissabte. En tot cas, el central, que creu que caldrà parar atenció als contraatacs i a les accions d'estratègia, confia en el nivell de l'equip per obtenir l'ascens a la segona B: “Tot i que el 2-2 en teoria beneficia el Jumilla, estem molt motivats i centrats a aconseguir la remuntada.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)