3a divisió FEF

Lliçó apresa i autoconfiança

Fase d'ascens a segona B. L'Ascó vol pujar per la via ràpida a Jumilla, on ha d'evitar les errades del 2-2 de l'anada i mostrar galons

ascó(2)


jumilla(2)


L'Ascó va acabar amb una sensació agredolça, un pèl frustrat, després del partit d'anada contra el Jumilla, que va aconseguir un 2-2 a la Ribera d'Ebre que li dóna avantatge i que provoca que, per pujar a segona B per la via ràpida i oblidar-se de les eliminatòries de repesca, l'Ascó hagi de guanyar aquesta tarda al terreny de joc del Jumilla. El mateix entrenador dels verds, Miguel Rubio, admetia després del partit d'anada que segurament tots plegats havien menystingut l'equip murcià i lamentava els errors comesos, sobretot en la marca del central Murcia en els gols del Jumilla. Ara, però, l'Ascó està avisat del potencial del rival, és conscient que ha de millorar en la concentració i té clar que ha d'aprofitar la qualitat i experiència dels seus jugadors, especialment del trio ofensiu format per Genís, Eizaguirre i Virgili. Socías, Munta i Chiné continuen de baixa en una plantilla que espera celebrar avui el primer ascens a segona B en la història d'un club jove d'una localitat petita, però amb ambició i potencial per fer coses grans.

JUMILLA: Rojo, Adrián, Murcia, Quintero, Luis, Sergio, Dani Cánovas, Guardiola, Terol, Billy i Paolo Etamané. Baixes: Navarro (lesionat). ASCÓ: Sergi Fuertes, Edu Vives, José Ramón, Gabernet, Argilaga, Cristino, Artur Gòdia, Taranilla, Genís, Asier Eizaguirre i Virgili. Baixes: Socías, Munta i Chiné (lesionats). ÀRBITRE: Nieva López. CAMP I HORA: La Hoya, 19 h.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)