3a divisió FEF

Cites d'exigència extrema

Fase d'ascens a segona B. L'Ascó ha quedat emparellat amb l'SD Logroñés, que s'acaba d'acarnissar amb el Cerceda, i la Pobla, amb el potent San Fernando. Tots dos tindran el factor camp a favor

Si un enemic hagués estat l'encarregat d'escollir els rivals dels equips catalans en la segona eliminatòria de la fase d'ascens a segona B, segurament el resultat no hauria distat molt dels emparellaments que van sorgir en el sorteig d'ahir. L'Ascó i la Pobla, els dos conjunts que continuen en la lluita després de l'eliminació de l'Europa i el Figueres, s'enfrontaran amb dos clubs refundats l'origen dels quals és un històric. Sobretot, el contrincant dels de la Ribera d'Ebre: la SD Logroñés, tercer de la Rioja. La Pobla, per la seva banda, se les haurà amb un clàssic andalús, el San Fernando. Tots dos, això sí, tindran l'avantatge de disposar del factor camp a favor. Els horaris de l'anada ja estan definits: el Logroñés-Ascó es disputarà diumenge a les set de la tarda, i el San Fernando-Pobla, a dos quarts de nou del vespre.

L'Ascó arriba a la segona eliminatòria després de caure eliminat en la fase de campions a Jumilla. El primer objectiu amb què treballa el tècnic, Miguel Rubio, és que l'equip es refaci de la clatellada, tot i que valora un aspecte positiu del que va passar a Múrcia: “Vam caure eliminats perquè, amb el 2-2, vam ser ambiciosos i vam anar a buscar la classificació. Si ens haguéssim tancat, hauríem anat a la pròrroga segur.” Respecte al rival, que ahir encara no havia pogut analitzar, havia rebut algunes informacions i va destacar “que és un conjunt de nivell, amb bons jugadors i que arriba després de fer set gols al Cerceda”, però en cap cas va voler atorgar el paper de favorit, per molt que hagi sumat 92 punts en la lliga: “Arribats a aquest punt, tots disposem d'arguments.” L'entrenador, d'altra banda, va voler remarcar la importància de disfrutar del moment: “Jugar el play-off és històric per a nosaltres, el desplaçament és a prop, a un estadi com Las Gaunas i ho hem de gaudir.”

La Pobla, per la seva banda, va quedar emparellat amb un altre segon classificat: un San Fernando que ha sumat 91 punts. Poca broma. El tècnic del filial del Nàstic, que ha conegut els primers detalls del club a través dels jugadors andalusos que té, ha detallat algunes de les seves característiques: “El San Fernando és un conjunt que juga bé a futbol, té bons jugadors, i disposa d'un camp gran de gespa natural. És un repte que m'agrada i em sembla una bona opció, sobretot jugant la tornada a casa.”

LES VALORACIONS

El rival té nivell, i acaba de marcar set gols al Cerceda, però aquí tenim bons arguments
Miguel Rubio
entrenador de l'ascó

CONTUNDENTS

El San Fernando juga bé, en un camp gran i m'agrada el repte. A més, amb el factor camp a favor
Martín Posse
ENTRENADOR DE LA POBLA
SD Logroñés
(rival de l'Ascó)
Població: Logroño (la Rioja).
Any de fundació: 2009.
Historial: Tres temporades a 3a divisió i dues més a 2a B.
Estadi: Las Gaunas (16.000 espect.).
Web: www.sdlogrones.com
Twitter: @SDLogrones
President: Eduardo Guerra Díez.
Entrenador: Raúl Sáenz ‘Llona'.
Dades 2014/15: 3r, amb 92 punts. 29 victòries, 5 empats i 4 derrotes 105 gols a favor i 34 en contra.
Pitxitxi: Rubén Peña (29 gols).
1a eliminatòria: Va guanyar els dos partits contra el Cerceda (1-4 i 3-0).
San Fernando
(rival de la Pobla)
Població: San Fenrando (Cadis).
Any de fundació: 2009.
Historial: Tres temporades a 3a divisió i dues més a 2a B.
Estadi: Iberoamericano (12.000 esp.).
Web: www.sanfernandocd.com
Twitter: @sanfernando_cd
President: Daniel Luna Macías.
Entrenador: José Masegosa.
Dades 2014/15: 2n amb 91 punts. 28 victòries, 7 empats i 7 derrotes. 88 gols a favor i 28 en contra.
Pitxitxi: Jesús i Ñoño (16 gols).
1a eliminatòria: Va guanyar els dos partits contra l'Ontinyent (0-1 i 4-1).
El SD Logroñés va acabar tercer tot i sumar 92 punts, mentre que el San Fernando (2n), en va obtenir 91
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)