2a divisió A

“No hem de tenim por de ningú”

Fase d'ascens a 2a B. L'Ascó es conjura per fer net de la garrotada del Jumilla i afronta la visita a Logronyo confiat. “Hem de ser fidels al que hem fet en la lliga”, afirma el lateral Edu Vives

Després de caure en l'eliminatòria de campions contra el Jumilla, l'Ascó afronta ara la segona fase del play-off amb ganes de treure's l'espina, tot i ser conscient que el repte d'eliminar el Logroñés requerirà precisió, ja que els de la Rioja són un dels rivals més complicats que li podien tocar. “Hem tingut uns dies de descans, en què hem pogut reflexionar i farem net psicològicament”, explica un dels pesos pesants de l'equip, Edu Vives, que té molta fe en les possibilitats de l'Ascó: “Potser en el primer partit ens van pesar una miqueta els nervis, però de tot se'n aprèn i sabem que hem de ser fidels al que hem fet tota la temporada en la lliga, que ha funcionat.” De fet, tot i els números que té el Logroñés, el lateral de l'Espluga de Francolí és molt conscient que l'equip verd és també un conjunt potent: “Ens espera una cita en un camp històric contra un molt bon equip, però no hem de tenir por de ningú, respectant sempre els rivals. Segur que si ells analitzen l'Ascó i miren quin conjunt som, veuran que tenim potencial.” Aquest cop, a més, els de la Ribera d'Ebre tindran el factor camp a favor, un fet que en vista de l'experiència pot marcar la diferència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)