3a divisió FEF

La potència d'un nom

Fase d'ascens a 2a B. La Sociedad Deportiva, rival de l'Ascó, és un dels dos clubs sorgits de les cendres de l'històric Logroñés i anhela tornar a 2a B

El nom i el camp fan respecte, però l'Ascó visitarà Las Gaunas convençut que disposa de nivell més que suficient per eliminar un dels dos clubs sorgits de les cendres de l'històric Logroñés: la Sociedad Deportiva.

El pròxim rival dels de la Ribera d'Ebre és l'escissió més humil, ja que l'altre conjunt –la Unión Deportiva– disposa de més recursos i ha lluitat per pujar a segona A. Tot i això, de qualitat no li'n falta, i el tècnic, Rául Llona, ha pogut configurar un equip potent, que ha acabat tercer del seu grup però ha sumat 92 punts.

Del Logroñés, que arriba a la segona eliminatòria després de deixar KO el Cerceda amb un bagatge de set gols a favor i un en contra, destaca la seva atractiva proposta futbolística. Llona, que disposa d'una plantilla equilibrada, és un entrenador que aposta per la combinació i el bon tracte de la pilota. Disposa de bons futbolistes a la medul·lar per tirar endavant aquest tipus de joc –destaca sobretot la qualitat de Mario León i Sergio Domínguez–, tot i que el gran perill dels de la Rioja és el davanter i pitxitxi de l'equip, Rubén Peña, que ha anat de menys a més i ja acumula 31 gols entre la lliga i la fase d'ascens. Caldrà, doncs, marcar aquests tres homes de ben a prop.

PORTERS
Andrés PINILLOS Rojo GONZALO Gómez Sáenz-López
DEFENSES
César ESCUDERO Carazo Félix Bárez Pérez ‘BAPE' Eduardo LAENCINA Nicolás Miguel LEDO Elvira MANU RUBIO Miranda José A. METOLA Valgañón ARKAITZ Pérez Merino
MIGCAMPISTES
JAIME MORENO Vicente MARIO LEÓN Fernández MARIO VILLAR Villar Alberto GIL Pérez HÉCTOR Pérez Calvo Manuel CANDELAS García León IVÁN RUDIEZ Santamaría SERGIO DOMÍNGUEZ Pérez Javier GALLARDO Pérez
DAVANTERS
ÍÑIGO RODRÍGUEZ Sarriegi RUBÉN PEÑA Espila
COS TÈCNIC
RAÚL LLONA (entrenador) DAVID RUDIEZ (segon entrenador) EDGAR JIMÉNEZ (entrenador de porters) EDUARDO SÁENZ (preparador físic) YAGO UCEDA (fisioterapeuta)
Inspiració
Disposa de força jugadors amb capacitat per marcar, sobretot Rubén Peña, que acumula 31 gols.
El grup
Tot i tenir un bagatge de 92 punts, els rivals que ha tingut en el grup de la Rioja són força tous.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)