Resultat curt però profitós en l'anada a Las Gaunas

Fase d'ascens a 2a B. Els de la Ribera d'Ebre lamenten les ocasions perdudes en el final de la primera part i en l'inici de la segona, però marxen contents per haver marcat fora de casa

ASCÓ1

LOGROÑÉS1

L'Ascó es va endur un molt bon resultat de Las Gaunas però li va quedar un mal regust. El gol a domicili és un caramel per a una tornada a casa però els riberencs van marxar amb la sensació que en podien haver marcat algun altre. A més, el Logroñés va jugar amb deu homes durant més de vint minuts i en aquest tram va ser quan Alberto Gil va empatar l'enfrontament.

En la primera acció de perill del partit, Socías va posar una centrada a Virgili que el veterà davanter va enviar al fons de la xarxa. A partir d'aquí, l'Ascó s'ha sentit còmode a Las Gaunas malgrat una ocasió de Ledo, en un córner. El partit, després d'un primer quart d'hora intens, va baixar de revolucions i els de Miguel Rubio van decidir administrar l'avantatge en el marcador. Els locals, abans d'arribar al descans van estar a punt d'aprofitar una errada defensiva que Manu Rubio ha enviat massa creuada. Tot i això, els verds van ser superiors en aquest tram de partit, en què Eizaguirre va perdonar en una acció: primer en un cop de cap massa forçat per sobre del travesser. Acte seguit, en una nova jugada d'estratègia, Jose Ramon va estavellar la pilota al pal, i dos minuts abans del descans, Artur Gòdia va enviar una rematada per sobre del travesser.

L'Ascó va continuar perdonant en sortir dels vestidors: Eizaguirre va enviar una falta assajada al pal llarg de la porteria local. Perdia una gran acció el conjunt català de fer el segon, mentre que els locals generaven perill sobretot a pilota aturada, en què l'Ascó, igual que en l'eliminatòria anterior, patia excessivament.

Expulsió i gol

El partit va viure un punt d'inflexió quan Gallardo va ser expulsat perquè l'Ascó, inicialment, va
agafar les regnes del
matx amb dues ocasions d'Eizaguirre. Però davant la falta d'encert dels visitants, el Logroñés va començar a atacar i va obtenir l'empat en una pilota penjada al segon pal on, després d'un rebot, Gil va fer l'empat.

La diana va donar moltes ales al conjunt local en el tram final de partit tot i que fos amb inferioritat numèrica. Per això, fins i tot en l'última acció del partit, Ledo va rematar a l'àrea petita un córner que Chiné amb una miraculosa aturada va rebutjar evitant, així, una derrota que hauria estat massa cruel per a l'Ascó.

SD LOGROÑÉS: Pinillos, Arkaitz, Laencina, Ledo, Manu Rubio, Alberto, Mario Villar (Jaime 70'), Candelas (Gallardo 53'), Rubén Peña (Iñigo 79'), Domínguez i Mario León. ASCÓ: Chiné, Socias, Gabernet, Edu Vives, Jose Ramon, Artur Gòdia, Roca (Gerard Roigé 79'), Cristino, Eizaguirre, Virgili (Genís 72') i Galceran (Taranilla 58'). GOLS: 0-1 (4') Virgili. 1-1 (72') Alberto Gil. ÀRBITRE: Péres Garcia. T.G.: Als locals Candelas, Arkaitz, Laencina i Mario VIllar; als visitants Jose Ramon, Gòdia, Roca i Genís. T.V.: Al visitant Gallardo (63') per vermella directa. PÚBLIC: 1.800 espectadors a Las Gaunas.