3a divisió FEF

La Pobla cau a Andalusia i haurà de remuntar

Fase d'ascens a 2a B. El San Fernando, que va tenir més ocasions, sobretot en la segona meitat, agafa avantatge gràcies al gol de Castillo (66')

P. MAFUMET0


SAN FERNANDO1


La Pobla de Mafumet haurà de remuntar el cap de setmana que ve al seu estadi per classificar-se per a l'eliminatòria definitiva de la fase d'ascens a segona B. L'equip de Martin Posse va fer una bona primera meitat, però en la segona es va veure superat per un San Fernando, que va marcar mitjançant Castillo (66') i que va tenir ocasions per fer algun gol més.

Tot i que la millor ocasió de la primera meitat va ser del San Fernando –un xut de Tati Maldonado ben respost pel porter Ayala–, la Pobla de Mafumet va tenir més estona el control del joc. Emana, que va marxar en velocitat de José María però va xutar alt, i Bicho, amb una rematada desviada des de la frontal de l'àrea, van tenir les millors oportunitats de gol per als visitants. A l'altra porteria, Ezequiel també va buscar el gol.

En la segona meitat, el San Fernando va sortir amb més convicció contra una Pobla de Mafumet cada vegada més endarrerida. Després d'alguna aproximació menys perillosa, l'equip andalús va marcar el gol. Va ser un falta xutada per Maldonado –l'exjugador del Betis i el Nàstic va estar especialment actiu– i el rebuig de la barrera el va recollir Castillo per marcar. La Pobla estava tocada i el San Fernando va estar a punt de fer el segon. Jorge i Maldonado van tenir el gol a prop. El mateix Maldonado va tornar a fer treballar el porter Ayala, el millor dels tarragonins ahir, amb un xut molt perillós. En el tram final, la Pobla de Mafumet amb prou feines es va apropar a l'àrea rival i ara haurà de remuntar per continuar viva en la lluita per pujar a segona B. Cal recordar que l'ascens a segona A del Nàstic, del qual és filial, li dóna via lliure per pujar de categoria.

SAN FERNANDO: Zamora, Gabi, José María (Chapi, 67'), Ale Granado, Castillo, Jorge, Ezequiel, Ñoño, Tati Maldonado (Sergio Iglesias, 86'), Carlitos (Adri, 82') i Dani Martínez. POBLA DE MAFUMET: Ayala, Mia Guasch, Denis Coch, Joaqui, Marcelo, Vadillo (Miravent, 63'), Bertomeu (Álvaro Fernández, 50'), Bicho, Kike Tortosa, Alfons Serra (Gabi L«ópez, 77') i Emana. GOLS: 1-0 (66') Castillo. ÀRBITRE: Ahmed Amgait. T.G.: als locals Dani Martínez, Ñoño, Jorge i Castillo, i als visitants Denis Coch, Emana i Bicho.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)