3a divisió FEF

La Pobla, convençuda de la remuntada

Fase d'ascens a 2a B. Posse assegura que el seu equip, tot i perdre 1-0 en l'anada, va complir l'objectiu de mantenir l'eliminatòria oberta

L'1-0 amb què la Pobla de Mafumet va perdre diumenge al camp del San Fernando, en el partit d'anada de la segona eliminatòria de la fase d'ascens a segona B, és un resultat perillós. No haver pogut fer cap gol a camp contrari provoca que si l'equip andalús marca en la tornada, diumenge a les sis de la tarda al municipal poblenc, el pas a l'eliminatòria definitiva se li complicarà molt a l'equip de Martín Posse. Malgrat això, l'entrenador argentí va valorar positivament el resultat: “L'eliminatòria està oberta, que és el que volíem, per tal de finalitzar-ho a casa.” Segons Posse, tenien clar que s'enfrontaven “a un gran rival amb grans jugadors, amb molta velocitat i les idees clares”, de manera que perdre per la mínima entrava en els seus plans. “Me'n vaig tranquil pel treball que hem fet. A casa serà molt diferent”, assenyalava Posse després del partit, convençut que el seu equip té potencial i recursos per capgirar el resultat de l'anada: “Tenim les nostre possibilitats i ens veiem molt capaços de superar aquesta eliminatòria.” Tot i que admet que el San Fernando va tenir ocasions per marcar algun gol més, sobretot en la segona part, Posse assegura que el gol dels andalusos va ser en fora de joc.

Per al partit de diumenge a la tarda, Posse recuperarà el porter Varo, sancionat contra el San Fernando per l'expulsió contra el Tuilla. Tot i això, és probable que mantingui l'aposta per Ayala, que va fer una bona actuació al camp dels andalusos.

LES FRASES

L'eliminatòria està oberta, que és el que volíem, per tal de finalitzar-ho a casa. Sabíem que jugàvem contra un gran rival amb bons jugadors
Tenim les nostres possibilitats i ens veiem molt capaços de superar aquesta eliminatòria
Martín Posse
ENTRENADOR DE LA POBLA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)