3a divisió FEF

El Santfeliuenc confia en la columna vertebral

3a divisió. El conjunt del Baix Llobregat ha renovat 15 jugadors i, sense haver fitxat encara, és un dels equips de la categoria que més encarrilada té la plantilla per a la temporada vinent

Només el Prat, amb 19 homes signats, està més avançat en la confecció de la plantilla que el Santfeliuenc. El conjunt d'Andrés González ho té força lligat per al curs vinent havent renovat una quinzena d'homes que la temporada passada van aconseguir la permanència in extremis. A partir d'ara, cal apuntalar una plantilla amb molts pocs diners, ja que disposen d'un dels pressupostos més baixos de la categoria. I, tot plegat, per encertar en el recanvi d'homes importants que han marxat, com ara Gerard Rovira (Prat) i Josele, que ja no va disputar la part final de la temporada anterior per incompatibilitat laboral.

La confiança d'Andrés González en la plantilla del curs passat és total. “Aquest any crec que podrem fer-ho una mica millor. Ells [els jugadors renovats] tenen prou nivell per poder competir en la categoria i millorar els registres de la temporada anterior”, reconeix el tècnic, que no amaga l'objectiu principal –“Lluitarem per salvar-nos competint el millor possible”, reconeix– ni tampoc el que ha de corregir de cara al curs vinent: “L'any passat vam rebre massa gols a pilota aturada i hem de ser millors en aquest aspecte.”

La majoria de moviments que ha fet el Santfeliuenc ha estat de continuïtats o de baixes. Tan sols ha tancat un fitxatge (Imanol, del Sant Ildefons). “Nosaltres som un equip que estem una mica fora de lloc”, diu González: “Perquè en aquesta època que has de parlar amb els jugadors t'adones que els nostres números no són els mateixos que els dels altres equips.” És per això que, en aquest punt del mercat, en la fase inicial i mitjana, els equips amb menys possibilitats econòmiques no tenen capacitat de moure's perquè són segones, terceres o quartes opcions dels principals jugadors. La solució? “Amb les dificultats que això suposa, esperar i anar a altres mercats com la primera o la segona catalana, o bé jugadors –afegeix l'entrenador– que acaben de sortir del juvenil.”

LES REACCIONS

Els jugadors tenen prou nivell per competir en la categoria i millorar els registres de la temporada anterior
No tinc els números de tots els equips per dir que tenim el pressupost més baix, però segur que és un dels més baixos
Continuen: Santi Pérez, Maldonado, Tena, Toro, Víctor Márquez, Mata, Dani Ortiz, Alberto Esteban, Carlos Cano, Joserra, Bolaños, Faura, Quiles, Pacheco i Palote.
Baixes: Gerard Rovira (Prat), Dani Sánchez (Muntanyesa), Peralta, Mayor i Carlos.
Incorporacions: Imanol Becerra (Sant Ildefons).
Tècnic: Andrés González
No podem enganyar ningú, lluitarem per la salvació competint el millor possible
Andrés González
entrenador del santfeliuenc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)