Nàstic

Marí, tres temporades més

Nàstic. Vicente Moreno lliga el seu gran referent defensiu fins al juny del 2018 avançant-se a l'interès d'equips potents de la categoria i també de l'estranger amb un contracte llarg

No hi ha hagut lloc per a cap serial d'estiu ni res semblant. Pablo Marí i el Nàstic van allargar el seu acord de vinculació tres temporades. El central ja havia manifestat per les xarxes socials abans-d'ahir que acceptava l'oferta de renovació del Nàstic, però ahir el club va fer oficial que lliga fins al juny del 2018 una de les peces més interessants de la plantilla. El central, que va arribar el 2013 a les files grana, ha estat temptat per altres equips de l'estranger i de segona divisió, atès el gran rendiment que ha donat la temporada de l'ascens de categoria. Per a Vicente Moreno, la continuïtat del seu defensa més utilitzat era imprescindible.

D'aquesta manera, el Nàstic ja ha tancat tres renovacions: la del migcampista Rocha (també fins al 2018), el defensa Xisco Campos (2017) i ara Marí (2018); a banda d'un fitxatge, Xisco Hernández, procedent del Reus. En els propers dies, continuaran els moviments als despatxos del Nàstic per encarrilar una plantilla que es posa en marxa a mitjan juliol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)