Nàstic

Xisco, un salt endavant a Tarragona

Nàstic. Els grana fan oficial l'arribada del mitjapunta del Reus, que signa per dos anys i que s'estrenarà en el futbol professional

El Nàstic va fer oficial ahir un fitxatge que tenia tancat des de final del curs passat. Xisco Hernández serà jugador del conjunt grana les dues temporades vinents, en la que serà la primera experiència del jugador balear en el futbol professional.

L'atacant, de posició natural mitjapunta però adaptable en diferents posicions del front ofensiu, arriba a Tarragona després d'un curs irregular al Reus. Va ser molt brillant en el tram inicial, amb 19 partits i quatre gols en les 22 primeres jornades, però a partir d'aquí es va apagar. Una lesió al bíceps femoral i una tortuosa recuperació no el van deixar tornar a participar fins al tram final de temporada, en què només va poder ajudar l'equip amb un gol en sis partits (cap d'ells sencer). Xisco, un jugador molt prometedor en les categories inferiors del Mallorca, va arribar a signar amb l'Elx (segona divisió) el 2010 però va rescindir sense disputar ni un minut.

Xisco Hernández
Palma, 31-07-1989 (25 anys) Mitjapunta 1,77 m d'alçada i 74 kg
TRAJECTÒRIA
2009/10
Mallorca B (2a B)
33 p. 4 g.
10/11
Puertollano (2a B)
27 p. 2 g.
11/12
Mallorca B (2a B)
30 p. 4 g.
12/13
Lleida (2a B)
19 p. 4 g.
13/14
Atl. Balears (2a B)
34 p. 8 g.
14/15
Reus (2a B)
25 p. 5 g.

Clarividència per a la zona atacant

El fitxatge de Iago Bouzón va fer que el Nàstic tingués doblada la posició de marcador defensiu. Amb l'arribada de Xisco Hernández, en canvi, afegeix un nom a la zona atacant, prou poblada fins ara. L'exfutbolista del Reus, però, és un jugador d'un perfil diferent del que el Nàstic té a la plantilla en l'actualitat. De la Espada i Azkorra són davanters centres purs, mentre que la resta s'adapten molt millor a l'extrem que no pas a la mitja punta. De migcampistes, el conjunt grana de moment disposa de Xavi Molina, Manolo Martínez, Marc Martínez i David Rocha.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)