Nàstic

Fali, múscul i projecció per al mig del camp grana

Nàstic. El club tarragoní tanca la quarta incorporació de l'estiu, el jove mig centre defensiu valencià Fali, una peça important en les últimes bones temporades de l'Huracán a segona B

El Nàstic va anunciar ahir la incorporació del mig centre de l'Huracán Rafael Jiménez, Fali, una peça defensiva i de contenció per al mig del camp grana. Fali, de 21 anys, és el quart fitxatge de l'estiu del Nàstic, que continua apuntalant el bloc de l'ascens. Abans del valencià han arribat a Tarragona el mitjapunta Xisco Hernández (Reus), el central Iago Bouzón (Còrdova) i el lateral esquerre Mousa Bandeh (Olot).

Fali, que ha fitxat pel Nàstic fins al juny del 2017, és un producte del planter del Llevant i, malgrat la seva joventut, ja ha disputat tres temporades a segona B. La primera va ser la del debut amb el filial del club granota, en el curs 2012/13, en què va disputar 21 partits, sobretot en la part final del campionat. L'estiu següent va fitxar per l'Huracán, amb el qual ha fet dues bones temporades. En la primera va disputar 24 partits i en la segona, aquesta última, ha estat una de les peces imprescindibles per al tècnic dels valencians, Toni Seligrat. Entre la lliga i la fase d'ascens –l'Huracán va caure en l'última eliminatòria contra l'Osca–, el nou jugador del Nàstic ha disputat 42 partits i ha marcat tres gols. Fali dotarà el mig del camp del Nàstic de múscul, contundència i agressivitat, ja que es tracta d'un futbolista amb gran capacitat de sacrifici i lluita, omnipresent en la zona de destrucció i amb corpulència (1,87 d'alçada), un fet que li dóna molta fiabilitat en el cos a cos i en el joc aeri. Fali destaca, a més, per la polivalència, ja que també pot jugar com a defensa central.

Amb Fali, el Nàstic té ara mateix a la plantilla quatre futbolistes per al doble pivot, de manera que aquesta posició es pot considerar coberta, llevat que hi hagi algun moviment d'última hora, sigui alguna marxa, poc probable, o alguna bona oportunitat per augmentar el nivell. Manolo Martínez és l'altre migcampista de l'esquadra tarragonina amb un perfil més defensiu, mentre que David Rocha i Marc Martínez són la quota creativa. Així, el Nàstic té ara 22 futbolistes a la plantilla, que està molt perfilada. Amb la porteria i la defensa pràcticament enllestides, els esforços de la direcció esportiva se centren a reforçar les posicions ofensives.

MIG DE CONTENCIÓ

Format al Llevant, és un jugador corpulent, contundent i té bon joc aeri
Té 21 anys però ja ha disputat tres cursos a segona B, amb 66 partits a l'Huracán

Lligada la continuïtat del porter Varo

El Nàstic tenia l'objectiu d'assegurar-se la continuïtat d'una de les seves perles, el jove porter de 22 anys Alberto Varo, clau en l'ascens del seu filial, la Pobla de Mafumet, a segona B. Ahir l'entitat tarragonina va anunciar la renovació del porter tarragoní, que acabava el contracte el 30 de juny passat, per tres temporades més. El fet que la Pobla jugui aquesta temporada que ve a segona B ha facilitat les coses, ja que Varo, encara que no s'integri al primer equip, podrà fer un pas endavant en la seva projecció.

Nano Rivas s'incorpora al cos tècnic

Després de l'acomiadament del segon entrenador, Adolfo Baines, el Nàstic tenia pendent definir el cos tècnic. Tal com ja es va anunciar, Vicente Moreno continuarà com a tècnic, i el seu ajudant serà Nano Rivas, exfutbolista, entre d'altres, del Betis, el Valladolid i el Llevant i que fa dos anys va viure la seva última experiència com a jugador a la Xina. El cos tècnic el completen el preparador físic Raúl López i Felip Ortiz, que continua com a entrenador de porters.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)