Nàstic

En marxa i molta feina feta

Nàstic. L'equip tarragoní va començar ahir els entrenaments amb la plantilla molt avançada. Faltarà només algun reforç i donar algunes baixes, ja que ara totes les fitxes estan cobertes

El Nàstic va començar ahir a preparar la temporada del retorn a segona A. Ho va fer amb molta feina avançada, ja que fins a 27 futbolistes es van exercitar sota les ordres de Vicente Moreno, una gran majoria de jugadors de la temporada passada –la continuïtat del bloc de l'ascens és un dels pals de paller del projecte– i set incorporacions. De totes maneres, el porter Alberto Varo i el lateral dret Jordi Calavera jugaran probablement amb el filial, la Pobla de Mafumet, a segona B, i cal tenir en compte que encara hi haurà algun fitxatge més, sobretot per reforçar les posicions ofensives. Així, com que a més es vol deixar alguna fitxa lliure pensant en el mercat d'hivern, hi haurà probablement al voltant de quatre o cinc sortides. “Els propers dies estudiarem quines baixes donarem”, va explicar ahir el director esportiu, Emilio Viqueira, content amb la qualitat futbolística i humana de les incorporacions. “Tenim un bon vestidor de la temporada passada, i els que vénen han d'ajudar a mantenir-lo”, afirma.

La defensa, amb totes les demarcacions doblades, estaria completa, mentre que el mig del camp i les posicions ofensives és on se centra ara mateix el treball de la direcció esportiva, tant pel que fa a possibles incorporacions com a les baixes. Un dels futbolistes que podrien reforçar la davantera del Nàstic és el jove Jairo Morillas, autor de 17 gols aquesta última temporada amb el filial de l'Espanyol a segona B. El club blanc-i-blau l'acaba de renovar per tres temporades i la idea és, en la primera, cedir-lo a un equip de segona A perquè continuï progressant i pugui fer, d'aquí a un any, el salt al primer equip. I el Nàstic és el més ben situat per obtenir els serveis de l'andalús. Álex López (València Mestalla) és una altra opció.

Els primers entrenaments dels grana coincideixen amb les revisions mèdiques. L'equip tarragoní té prevista una estada de pretemporada a Andorra i té tancats partits amistosos contra el Vila-real (22 de juliol) i el Saragossa (1 d'agost) al Nou Estadi, i al camp del Mestalla (30 de juliol).

Porters
Manu Reina Tomeu Nadal Alberto Varo **
Defenses
Gerard Valentín
Xisco Campos
Xavi Molina
Pablo Marí
Pol Bueso
Mossa
Iago Bouzón (Còrdova) *
Mousa Bandeh (Olot) * Jordi Calavera **
Migcampistes
Manolo Martínez
Marc Martínez
David Rocha
Fali Jiménez (Huracán) *
Sergio Tejera (Alavés) *
Bandes
Jean Luc Gbayara
Ferran Giner
Luismi Gracia
Xisco Hernández (Reus) *
Miquel Palanca (Adelaide) *
Davanters
Marcos Jiménez
Gorka Azkorra
Xisco Muñoz
Rayco García
José Naranjo (Vila-real B) * * Fitxatges d'aquest estiu ** Entre primer equip i filial

LES SORTIDES

Jairo Morillas, que l'Espanyol vol cedir perquè progressi, és una opció per a l'atac

LA PLANTILLA

“Els propers dies estudiarem quines baixes donarem”, explica Emilio Viqueira
El Nàstic ha fet set fitxatges, n'hi haurà algun més i volen deixar fitxes lliures per al gener
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)