Llagostera

Marc Rovirola canvia el Girona pel Llagostera

2a divisió A. Oriol Alsina ha aprofitat la indefinició dels de Montilivi sobre el mig per obtenir un jugador que volia

El Llagostera va aconseguir ahir els serveis d'un dels futbolistes amb més projecció del Girona, Marc Rovirola. El migcentre de Cornellà del Terri, de 22 anys, acabava el contracte amb el club de Montilivi, que no li donava una resposta ferma sobre el seu futur. Aquesta indefinició és el que ha fet que Rovirola i el Llagostera, que feia temps que li anava al darrere, s'hagin posat en contacte i que no hagin trigat a tancar un acord per dues temporades. El jugador cornellanenc farà la pretemporada a les ordres d'Oriol Alsina –avui es desplaçarà amb tota l'expedició a l'estada de pretemporada de Garòs (Val d'Aran)– per guanyar-se un lloc en la plantilla dels blaugrana, però el mateix tècnic assegura que, si no ho veuen clar, li buscaran una cessió perquè continuï amb la seva progressió.

“És un jugador que sempre m'ha agradat i l'estiu passat ja el volia. Ha sorgit una bona opció econòmica per poder-lo fitxar. Ens l'han ofert i l'hem fitxat”, explicava ahir Oriol Alsina, que reitera que no descarten la seva cessió si consideren que és el més convenient pel que fa a la seva evolució. Alsina defineix Rovirola com un futbolista “molt polivalent” ja que pot actuar de migcentre i en la línia defensiva. “Té molt recorregut i és un jugador d'equip, dels que se sacrifica”, hi afegeix el tècnic llagosterenc.

Format entre el Cornellà del Terri, el Banyoles i el Girona, Marc Rovirola va debutar amb 16 anys a tercera divisió amb l'equip de la capital del Pla de l'Estany, i després va jugar quatre temporades al filial del Girona, entre segona i primera catalana. En la recta final de la quarta, la passada, Pablo Machín el va fer debutar a segona A amb el primer equip del Girona. En total no va disputar gaires minuts (56), però alguns van ser en partits de gran transcendència, com ara el Girona-Lugo de l'última jornada de la lliga regular i el Saragossa-Girona de la fase d'ascens, la qual cosa indica que el tècnic de Sòria hi tenia confiança. Finalment, però, el jove futbolista cornellanenc haurà de continuar la seva progressió al Llagostera.

LES FRASES

Marc Rovirola
Cornellà del Terri, 12-9-1992
Demarcació:
migcentre, defensa.
Alçada:
1,76 m
Pes:
74 kg
Formació:
Cornellà del Terri, Banyoles i Girona.
Trajectòria sènior:
Va debutar amb 16 anys amb el Banyoles a tercera divisió. Després ha jugat quatre temporades al Girona B, entre segona catalana i primera catalana.
Temporada 2014/15:
Fix en el filial a primera catalana, va debutar amb el primer equip del Girona a segona A el 5 d'abril, a Montilivi, contra el Valladolid. En total va disputar 56 minuts repartits en 6 partits.
És molt polivalent, ja que pot actuar de central, de pivot... Té molt recorregut i sacrifici. És un jugador d'equip
Oriol Alsina
ENTRENADOR DEL LLAGOSTERA
Sempre m'ha agradat i l'estiu passat ja el volia. Tindrà l'oportunitat de guanyar-se el lloc. Si no ho veiem clar, buscarem cedir-lo

Atret per la confiança transmesa pel Llagostera

Marc Rovirola va expressar el seu punt de vista sobre l'operació en un text difós a través de les xarxes socials. El jove futbolista assegura, d'entrada, que la seva il·lusió era continuar al Girona, que li va comunicar fa uns dies, tal com explica, que se li havia acabat el contracte, de manera que el seu futur era “incert”. “A partir d'aquí, i sense equip, el Llagostera es va posar en contacte amb mi, i la confiança i l'energia que m'han transmès és la que m'ha fet fer aquest gran pas per continuar lluitant en aquest món del futbol tan difícil i tan complex”, continua relatant Rovirola, que es mostra agraït pel tracte i la confiança mostrada pel Girona durant la seva etapa en el club blanc-i-vermell. El jugador de Cornellà del Terri acaba assegurant que intentarà aprofitar al màxim l'aventura que comença. La incorporació de Marc Rovirola és la tercera que fa aquest estiu el Llagostera, que també ha fitxat els migcampistes Alberto Escassi i Emilio Sánchez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)